Suomalaiskirjailija ei pahoittele naisiin kohdistuvia rajuja törkykirjoituksiaan – kuittasi vihapuheen "humalaiseksi hölmöilyksi"

Kommentit (9)

veikko

Onko tämä just se sama jätkä, joka takavuosina ehdotti naisille pakollista armeijan kaltaista palvelua ilotaloissa?

Anomuumi

Minusta on häiriintynyttä, ettei Timo saa anteeksipyyntöä aikaiseksi. Noin naisvihamielistä ihmistä ei pitäisi median nostaa esille laisinkaan. Hänet pitäisi hiljaa pyyhkäistä sivuun ja jättää pois asiantuntijaraadeista. Timon ajatukset ja käytös on kuin pimeältä keskiajalta. En yhtään ihmettele, että naiset kaikkoavat mokoman trollin luota. Jessus sentään mikä tylsä tyyppi. En kyllä ollut tietoinen, että hän kuuluu mihinkään eliittiin tai älymystöön. On ollut selvästi väärässä seurassa.

Anomuumi

Nyt Timo on pyytänyt anteeksi Naisten linjan Facebook-sivuilla. Luultavasti sen takia, että rikosilmoitusta harkitaan. Toivottavasti Timo saa kerrankin oppia, että teoilla on seurauksia.

Kankkula

Hännikäinen on ylentänyt reppanuutensa maailmankatsomukseksi. Kun naiset eivät Hännikäisestä kiinnostu, niin maailma täytyy nyt muuttaa sellaiseksi että Hännikäinenkin saa. Samaa reppanaporukkaa lienee Sieg Heil-örveltäjien enemmistö.

Kansakunnan koottu saasta yhte...

Perussuomalaisiin päätyvät juntit alkoholisoituneet suomalaisurpot, joiden mielestä kännissä saa suoltaa mitä tahansa älyvapaata paskaa ja sitten hihitellä tai röhiä kuin sika kuten puoluejohtaja ja näin koko homma on kuitattu eli OK koska jätkiähän tässä vaan kaikki ollaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat