Kommentit (10)

Joopajoo

7. kohta on täyttä palturia. Heraproteiineissa on paljon enemmän proteiinia, kuin 25 grammaa. Esim. 100g whey 80 heraproteiinia on 76g proteiinia. Koitappa siinä sitten syödä "terveellisiä" vaihtoehtoja niin, että saat saman verran proteiinia.

Hart

Ja hera tulee huomattavasti halvemmaksi kuin kananmunat tai varsinkaan kanan rintafile, vaikka tämä "toimittaja" väittäisi mitä tahansa. Hyvin on taas "toimittaja" tehnyt taustahommat...

Ureagefalos

Arvoisa herra Vitun Urpot Saatana, kommenttinne oli oikein osuva olisikin kiva käydä kauniissa kotimaassanne syömässä kansallisruokaanne guanoa jossa on paljon ravinteita. 

Mustikka

Todellakin ostan tuoreita marjoja silloin kun niitä saa. Parempi maku on jo se syy miksi niitä ennemminkin käytän kuin pakastemarjoja! 

Vitsi vitsi

Onpa kevyellä kädellä kirjoitettu juttu,. Kohta 8) Kannattaa muistaa että light-sanalla on kaksi merkitystä, kevyt ja vaalea, jota markkinoijat tässä tahallisesti hyväksi käyttävät. Kalorimäärä ei oel kadonnut mihinkään, mutta väri, maku ja haju on poistettu. Light valmistetaan kuumapuristamalla, se on siis yhtä tyhjä =siivottu rasva kuin mikä tahansa muu kuumapuristamalla saatu, esim. rypsi- tai auringonkukkaöljy. Siinä ei ole hyvää rasvakompositiota, ei polifenoleja, ei sen ihmeempiä terveysvaikutuksiakaan. Kysessä ei siis ole mikään sekoitettu öljy, vaan täysin eri prosessin läpikäynyt kuin se mitä kirjoittaja luultavimmin pitää ¨perinteisenä¨.  

Vierailija

Aivan täysi riman alitus tämä artikkeli. Miten se on päätynyt edes julkaistavaksi, vai haetaanko tällä klikkauksia? Käsittämätöntä kuraa ja kirjoittajalla ei ole ollut mitään tietoja, eikä halua tutkia faktoja.
Onneksi on vanha artikkeli.

proteiinia yli 45 v "lisäravin...

Onhan tuossakin herassa n. 7g rasvaa ja 7g sokereita (lkäytännössä laktoosia - n. 18% Suomalaisita kärsii siitä) - n. 91 Kcal joita aika harva tarvii... Jos haluaa puhdasta proteiinia, joka vielä imeytyy/voi juoda jopa raskaan jalkatreenin tai juoksulenkin aikana (palautuminen alkaa heti - ei enää käytetä kehon omia aminohappoja suorituksen aikaisena ravinnonlähteenä) niin vaihtoehtoja on... esim. topshape100.com voi juoda kuten vettä - on mautonkin - ei sisällä kuin hydrolysoitua proteiinia...
Tietysti, kun nämä sivut on lähinnä Naisten kanava... niin tietyt aminohappokoostumukset ovat heraa paljon tärkempiä Naisten näkökulmasta; katkeamattomammat ja pitemmät kynnet, samoin hiukset, ihon parempi kosteustasapaino ja yksinkertaisesti parempi kunto - muusta puhumattakaan.
Täytynee muistaa, että hera on "sivutuote" juuston tuotannossa - ja se on näin kyllä jatkojalostettu - joskus muinoin se heitettiin hukkaan tai annettiin karjalle ja muulle maatalouden eläimistölle (nyt EU taitaa kieltää)...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat