Kommentit (5)

Sipsiborg

Paikat palautuu täydellisesti ennallen yllättävänkin nopeasti. Ei kaikilla, mutta enemmistöllä. Vartaloltaan pienikään nainen ei välttämättä ole pieni alapäästään.

Tosi lihasten palautumiseen saattaa joutua tekemään hieman työtä ja työnteko + hän... Ei varmaankaan toimi. 

Ei kukaan Teatterin VIP:ssä tunnelman takia pyöri. 

sussu

Tällaisesta elämästä haaveilevien nuorten naisten kannattaa muistaa, että kotona olemisesta ei eläkettä kerry ja jos jää yhteisessä sopimuksella hoitamaan lasta kotiin, pitää pyytää puolisoa maksaman vapaaehtoista eläkevakuutusta. 

Myös se on hyvä muistaa, että uraa ei voi luoda itselleen myöhemmin tyhjästä, vaan sen eteen pitää nähdä vuosikausien työ. 

Samoin on hyvä miettiä, että millaisen mallin antaa omalle lapselleen ja pystyykö kehittämään itse itseään niin paljon, että on niin kiinnostava ihminen, että muut haluavat keskustella kanssasi. Vaateostosten esittely kun ei pidemmällä aikavälillä tee kenestäkään erityisen älykästä tai kiinnostavaa. 

Vierailija

Epäilen että viimeistään neljäkymppisenä pelkillä kotitekoisilla muotikuvilla ansaiseva nainen ei kiinosta enää ketään.

Tytti

Komppaan edellistä kirjoittajaa! Ensimmäinen lapsi syntyi alateitse. Välilihaa jouduttiin hiukan leikkaamaan, mutta parissa kuukaudessa kroppa oli toipunut synnytyksestä ihan ennalleen. Eivät siinä paikat pysyvästi venähdä. Toinen lapsi syntyi hätäsektiolla. Ruma pystyarpi todellakin muuttaa omaa kehonkuvaa ja se ei katoa koskaan. Miestä arpi ei haittaa, mutta oma olo on ajoittain rujon arven takia kuin Frankensteinilla, vaikka synnytyksestä alkaakin jo olla aikaa. 😞

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat