Sivut

Kommentit (128)

Vierailija

Rakstelimme kotona lattialla, ystäväni kaveri katseli istuen tuolilla.

Pyysimme hänet mukaan leikkiin. Saimme kaikki hienot orkut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kymppikerjo

Ei tämä rohkein ole, mutta yksi hauskimmista.

Kymppikerho oli kiva. Yritettiin livahtaa huomaamatta, mutta kun tultiin ulos vessasta, jossa oltiin aika pitkään, niin samaan vessaan tuli naapuripenkissä istuva kaveri ja lentoemäntäkin katsoi pitkään ja merkitsevästi. Penkkinaapurin pokka ei oikein pitänyt kun tuli takaisin vessasta - eikä meidänkään.

Aina valmis

Otin mieheltä suihin urheilukentällä keskellä päivää. Sen jälkeen mentiin vielä panemaan pukukopin taakse. Ohiajavilla autoilla oli varmasti katseltavaa. Koiranulkoiluttajakin hiippaili hiljaa paikalle.
Ukot puhui suihinotosta ja se vaikutti niin tympiältä, että piti näyttää kunnon suikkari.
Pantu on myös mummolassa yläkerrassa, mummon ollessa alakerrassa, joka tulikin ylös. Melkein yllätti.
Tanssiessa runkannut miestä .
Yksillä festareilla mentiin paneskelemaan puskaan.
Kaverin ollesss nukkumassa samassa huoneessa paneskeltu.
Käsirautoihin tutustuttu 15-vuotiaana.
Rakastan rintoihin pureskelua, kaulan puremista, piiskaa, jne. Useimmat BDSM ja muutbseikkailut jää kertomatta.

laumaihmiset

Miksi pitäisi olla rohkeaa? Ketä varten te näitä "rohkeita" tempauksia harrastatte? Onko itsensä paljastelu ja nähdyksi tuleminen aina "rohkeaa"?

Outoa ja neuroottista miettiä joka ikistä elämän osa-aluettaan, että mitä ne MUUT siitä ajattelee. Onko se nyt MUIDEN mielestä rohkeaa. Hohhoijaa. Booriiing.

Tosi rohkeaa olis nykypäivänä sanoa ääneen vaikkapa se, että ei ole harrastanut seksiä vuosiin. Tai että ei edes välitä seksistä. Se on suurin tabu.

Farmariopel on monipuolinen au...

Farmariauton takaosassa sivussa olevalla parkkipaikalla. Asennot vaihtuivat sen mitä tila antoi myöden.. Kesken kaiken huomasin miten lähellä oleva koiranulkoiluttaja kyykisteli katsomassa ja koitti saada koiraansa odottamaan rauhassa.

feminismi

Rikoslaista:

17 luku
Rikoksista yleistä järjestystä vastaan
21 §
Sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen

Joka tekee julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se aiheuttaa pahennusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä rangaistusta, sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1998/19980563#Pidp1752016

Vierailija

En kyllä ymmärrä näitä, jotka noin vain kykenevät raahaamaan jonkun randomin jostain ja nauttimaan seksistä tämän tuntemattoman kanssa. Mediasta saa usein kuvan, että se olisi normaalia, ja kaikkien tulisi melkein tehdä niin, yök. Minulle seksi on mahtavaa ainoastaan aitojen tunteiden kanssa, sen huomasin kantapään kautta.

Vierailija

Ennen kuin täytin 45, oli seksi ollut melko tavallista..kerran kolmen kimppa mieheni ja naapurin rouvan kanssa. Muutamia kiihkeitä hetkiä työkavereiden kanssa, ei kuitenkaan pusuttelua enempää. Sitten yhtäkkiä tajusin suostuneeni kolmen kimppaan mieheni ja toisen miehen kanssa. Ja sillä tiellä ollaan, tosin kimpat ovat muuttuneet oikeiksi orgioiksi.. Nautinnollista saada monia käsiä iholle ja nähdä oman puolison nauttivan myös..

Minnastelija

Olin mieheni kanssa privaattiesityksessä ja tyttö sormetti minua kun tyydytin miestäni. Saimme molemmat pyörryttävät orgasmit. Tekisi mieli toistaa temppu, mutta sama esiintyjä ei ole ollut enää vähään aikaan paikalla, ehkä pitää rohkaistua ja soittaa privapaikkaan etukäteen ja kysyä onnistuuko tällainen kimppa.

Vierailija

Eron jälkeen tuli harrastettua kaikennäköistä kivaa. Seksi kahden miehen kanssa on kyllä ehdoton ykkönen. Neljä kättä, kaksi suuta jne. Huh Huh. Työmatkalle sovittu sokkopanemistreffit oli myös jännä kokemus. Emme olleet edes vaihtaneet kuvia, vaan mies ilmestyi hotellin ikkunan alle kysyen kelpaako. Vastasin kyllä ja heitin hälle avainkortin. Seksi hänen kanssaan normia tyydyttävää, mutta tilanteen outous lisäsi kiihotusta. Muutama muukin jännä kokemus ehti tulla.
Nyt taas parisuhteessa ja seksi vähän laimeempaa mutta tyydyttävää...

SalliNeiti

Pari päivää sitten katselin kun nainen otti mieheltäni suihin edessäni, kaksikko oli myös 69asennossa ja sitten mies pani naista takaa lujaa. Itselläni tuore polvivamma, joten en kyennyt kuin katselemaan ja vähän hiplaileen kaksikkoa ;)
Ei ollut eka (eikä vika) kerta, mutta viimeisin ja upeimman naisen kanssa!

tylsä nainen

Mulle riittäis ihan tavallinen avioseksi yhden ja saman miehen kanssa lähetyssaarnaajassa loppuelämä, mutta eihän näin tylsä akka nykyaikana mitään miestä edes saa. 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat