Näin aivoinfarktin saaneelle 25-vuotiaalle Ellalle kävisi, jos ystävät eivät keräisi rahoja kuntoutukseen

Kommentit (4)

Kokenut

Tämä edelläkerrottuhan on ollut arkipäivää jo viimeiset kymmenkunta vuotta.

Silloin kun ihminen/ potilas luokitellaan yhteiskunnalle tuottamattomaksi eli et hyödytä sitä työpanoksellasi tai oletetaan ettet tule kuntoutuksesta huolimatta kykenemään edellä mainittuun, loppuu yhteiskunnan tuki kuntoutukseen.

mia

mä niin ymmärrän tän tapauksen. mamma sai myös huhtikuun alussa aivoinfarktin ja halvaantui toiselta puolelta. ensin sairaalassa haluttiin auttaa mutta kun tuli lähtö omaan terveyskeskukseen vuodeosastolle kuntoutus ja kaikki tyssäs siihen. nyt ei oo yli kuukauteen ees autettu sängystä ylös. makuuhaavoja vartalo täynnä ja elämän ilo hukassa. miten siinä voi edes haluta enää elää kun ei pysty itse edes paskalla käydä. tää on ihan hanurista koko homma. toivottavasti Ella saa parempaa hoitoa kun on sentään nuori ihminen! <3

Säde Kajovaara

Tällä hetkellä Ella saa suositusten mukaista intensiivistä moniammatillista kuntoutusta. ISO KÄSI Ellalle -keräyksellä keräämme rahaa sairaalajakson jälkeiseen omaehtoiseen kuntoutukseen huomioiden Ellan ammatilliset erityistarpeet. Lisäksi rahaa kerätään jokapäiväisiin elinkustannuksiin.

Säde Kajovaara

Ella saa tällä hetkellä intensiivistä moniammatillista kuntoutusta. ISO KÄSI Ellalle -keräyksellä keräämme rahaa sairaalajakson jälkeiseen omaehtoiseen lisäkuntoutukseen Ellan ammatilliset tarpeet huomioiden.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat