Kommentit (5)

Vierailija

Vai pitäisi liikuntaa harrastaa 2,5 tuntia päivässä. Ja minkähän lähteen mukaan? Taitaa jutun kirjoittaja vetää tällaisia määritelmiä hatustaan. Onko tekstin muukin luotettavuus tätä tasoa?

pertti kurikka

Suomi on täynnä erilaisia turhia hyvinvointitutkimuksia, joilla lisätään vain valtion menoja. Samanlaisia pullukoita istuu noissakin virastoissa, vaikka saarnaavat terveistä elintavoista. Voiko sydän-ja verisuonikirurgi olla läski? Voi, mutta uskottavuus on sitten toinen juttu.

Vierailija

Joo, on tutkimuksii perustuvat liikuntasuositukset vedetty kerralla uusiksi, kun viikoittainen liikuntamäärä on määrätty päivittäiseksi. Tällaiset kirjoitukset ovat omiaan lisäämään liikuntavihaa ja liikkumattomuutta, kun suositusten saavuttaminen tehdään tavalliselle pulliaiselle mahdottomaksi. vai jaksaisitteko itse juosta 10 km lenkin joka ikinen päivä, että 17,5 tunnin viikoittainen liikuntamäärä täyttyisi? Eipä olisi perheellisille edes mahdollista.

Vierailija

Lähteen mukaan: The official recommendation is to be active daily, with at least two-and-a-half hours of physical activity a week.
Week = viikko

2,5 tuntia päivässä kuulosti ihan hullullulta mutta ilmeisesti ei tämän kirjottajan mukaan.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat