Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Erilaisten kasvi- ja siemenluetteloiden putkahdettua postista huomaan suunnittelevani innoissani puutarharhaani, vaikka ulos katsottaessa maa on vielä aivan lumen peitossa. Innostus tuntui tarttuvan myös miespuolisiin yksilöihin. Vahinko vain ettei puutarhani yleensä todellisuudessa näytä aivan siltä kuin mielessäni sen kuvittelen.

Kommentit (3)

Olisi ihanaa kun olisi puutarha! Itse vaan haaveilen moisesta, mutta ehkä mä sitten laitan niitä kukkia tohon ikkunalaudalle, kunhan kerkiän! :) Lähenevä kevät saa tosiaan jotenkin kummasti kaipaamaan mullan tuoksua ja kaikenlaista kasvillisuutta. Taidan ostaa ruusuja itselleni tänään!!

Ja miten mahtava on se kevään aamu, jolloin puut selvästi vihertävät ekaa kertaa. Hitto vieköön, tekisi vaan mieli tuijotella ulos ikkunasta koko päivän. :)

Vaikka fiilistelen kevään tuloa ja lehtien viherrystä joka vuosi entistä enemmän, en ole vielä innostunut puutarhanhoidosta. Olen tappanut jokaisen viherkasvin, jonka olen ikinä omistanut, ja ajatus siitä, että olisi oma piha hoidettava, tuntuu ahdistavalta. Haluaisin toki päästä istumaan kesäiltoina ihanaan vehreään pihaan viinilasin kanssa, mutta en vaan itse jaksaisi hoitaa sitä pihaa vehreäksi.. Pitää ehkä löytää puutahranhoidosta innostunut kumppani, joka hoitaa kukat kukkiviksi. ;)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat