Mitä mieltä olet Finlaysonin mainoksesta tiistain Hesarissa?

Seuraa 
Liittynyt6.8.2013

Facebook, Twitter ja Instagram ovat täyttyneet tänään Helsingin Sanomien kannesta. Siinä komeilee Finlaysonin Tom of Finland -henkinen mainos, jossa toivotetaan onnea vastavalmistuneille ylioppilaille. Moni on hehkuttanut mainoksen olevan merkki paremmasta tulevaisuudesta. Mitä mieltä olet siitä? Jos et ole vielä nähnyt lehden kantta, näet sen esimerkiksi täällä.

Kommentit (1)

Tom

Vaikken pelkää tai vihaa homoja, niin miksi homopornon näyttäminen on ok, muttei samalla tavalla keikailevien naisten näyttäminen ?

Tällä tarkoitan sitä, että kyllä tuo huonon maun puolelle menee. Kovin riittää tätä yhden ihmisryhmän tuputtamista, vaikkei heillä ainakaan enää ole ollenkaan huonosti asiat. Heiltä on piispatkin pyytäneet anteeksi - montako anteeksipyyntöä olette kuulleet esitetyn esim Päivi Räsäselle? Kuitenkin hänen niskaansa saama loka on aiheetonta, koska hän puolustaa vanhaa avioliittoa eikä kannata sen uudelleenmäärittelyä - eihän hän ole homoja vastaan hyökännyt mitenkään, vaan nimenomaan puolustanut avioliittoa ja perhettä.

Varoittavat esimerkit etenkin Amerikasta (http://www.tv7.fi/vod/player/?program=40301) olivat minulle yksi faktaperuste allekirjoittaa Aito avioliitto - kansalaisaloite https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175 

enkä edelleenkään vihaa, pelkää tai edes inhoa homoja. Heillä on sama ihmisarvo kuin kaikilla muillakin, avioliittolaista riippumatta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat