MIKSI ELÄÄ EPÄTYYDYTTÄVÄSSÄ LIITOSSA?

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

HEI!

Tapasin eilen uuden tuttavuuden, erittäin viehättävän naisen iältään 41. Hän kertoi juuri eronneensa 15 vuoden avioliittovuoden jälkeen. Hänellä on 5 lasta, jotka jäivät kaikki hänelle. Hän sanoi eläneensä 14 vuotta jo huonossa liitossa ja viimeiset 3 vuotta hän on ollut niin ahdistunut, että häntä suorastaan kuristaa kaulasta.

Nyt hän on siis eroamassa, löytänyt uuden miehen ja kaikki on ok. Mutta minua jäi mietityttämään se, että mikä saa naisen tekemään 5 lasta onnettomaan avioliittoon? Itselläni ei ole lapsia, mutta en oikein silti ymmärrä, että onko hän uskonut lasten tuovat uutta kipinää suhteeseen vai mikä on tällaisen ajattelumallin takana?

Jos teillä on kokemuksia, ajatuksia, niin kirjoitelkaa!

Kommentit (8)

Vierailija

Ihmisen mieli on kummallinen. Joskus yksinkertaisesti jää jumittamaan tilanteeseen, josta itsekin tajuaa, että se ei toimi. Omaa elämäänsä katsoo ikään kuin lamaantuneena, ulkopuolisena, eikä voimat riitä radikaalien päätösten tekemiseen.

Vierailija

Ehkä se on niinkuin kalliin auton ostajalla. Ei voi myöntää, jos siinä onkin jotain vikaa, että oli huono päätös. Kun eroaa, niin sille pitää olla hyvät perustelut ettei ala kaduttamaan jälkikäteen.

Vierailija

Voi myös olla niin että mitä kauemmin on jumittuneessa tilassa niin sitä vaikeampi on päästä eteenpäin. Sitä voi kasvaa kiinni huonoonkin tilanteeseen ja asiat arkipäiväistyvät. Lähelle ei näe.

Vierailija

Minä olen tämän vuoden tutkaillut omaa parisuhdettani tarkemmin,koittanut puhua asioita selväksi ja kun viesti ei ole mennyt perille mielestäni juttu on loppu.Kaverisakin ryyppyreissut kiinnostavat minun seuraani enemmän ja aina kun minä ehdotan jotain yhteistä vastaus on melkein heti ei.Yhteinen koti tuli vahingossa puheeksi talvella ja se ei tälle herralle sovi,ei valmis sitoutumaan.Haaveilin tästä suhteesta pitkään ja nyt paha mieli kun se ei toimikkaan. Mutta totuus on tämä:Emme sovi toisillemme,jossain on vielä Se Oikea.

Vierailija

Uskon, että monella on hyviäkin hetkiä esim. matkat tai muuta. Ne taas antavat väärän kuvan , että kaikki on hyvin vaikka mikään muu ei sujuisikaan. Ja suhteista on ollut ainakin minulle todella vaikea lähteä, koska silloin maailma heilahtaa ja on todella voimia vievää aloittaa alusta vaikkapa asunnon suhteen. Mutta parempi lähteä kuin olla ei toimivassa suhteessa. Se syö itseään ja tuskimpa se toinenkaan osapuoli on mitenkään onnellinen.

Vierailija

Toisaalta miksi eroon pitäisi olla "kunnon" syyt. Naimisiin mennään varsin heppoisin perustein, miksi siis eromisen pitäisi olla sen perustellumpaa kuin naimisiin meno?? Tottakai lapset tekee tilanteen vaikeammaksi, mutta täytyy myös ajatella, että lapset ansaitsevat hyvän parisuhteen mallin. Jos vanhempien suhde ei toimi, niin se saattaa heijastua myös lasten toimintaan omassa parisuhteessa.

Moni vain tyytyy. Ei parisuhde tietty aina helppoa ole, töitä sen eteen pitää tehdä. Joskus sekään vaan ei auta.

Vierailija

hei
itse kokeneena voisin sanoa että tilanteesta ei ole aina niin helppo lähtee pois,
varsinkaan jos on lapsia. on pelot miten selviää taloudellisesti ja samalla erottaa lapset isästänsä. yms.
joskus vain käy niin että alkaa odottaa lasta, eikä sitä voi poiskaan laitaa .
koska lapsi on kumminkin osa itseensä.
se vaatii jonkun verran rohkeutta hypätä lasten kanssa tuntemattomaan.
tänäpäivänä mottonani onkin . mieluummin yksin kuin huonossa parisuhteessa.

Vierailija

Jos parisuhteen eteen ei auta edes työ,niin miksi sitten ylipäätään mennä parisuhteeseen.Parisuhde epäonnistuu jos kumpikin on samantyyppinen luonteeltaan
/ tavoiltaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat