Artikkelista: Karvoja vai ei?

Lukittu
Ihokarvat aiheuttavat monelle naiselle päänvaivaa. Kuva Colourbox.

Mikä määrä ihokarvoja on naiselle liikaa?Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Miehellä pitää olla karvoja! Ainoa paikka, jossa ei välttämättä tarvitse olla karvoja, ovat pää ja kasvot. Mutta rintakarvat ja säärikarvat, jopa selkäkarvat, vau! Se on seksikkäintä mitä tiedän. Mutta tietysti pitää käydä suihkussa ja pitää itsensä puhtaana.
Donna

Vierailija

Tuntuu, että miehet luovat paineita naisille ajella karvoja. Sitten ne karvat alkavat haitata naista itseäänkin. Muista naisista ajattelen, että mitä sitten jos on karvoja. Pitäisi vain saada itseenikin iskostettua sama näkökulma.

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi
Lienen vanhan kansan miehiä ja kokemuksia viime vuosikymmeniltä vain yhdestä naisesta. Mielipiteeni on vakaa ja ehdoton: Naisella pitää olla alapäässä luonnon luoma karvoitus. Muualta voi parturoida mielensä mukaan. Posliini tuo väkisin mielen pedofilian.

Vierailija

Katselin vähän aikaa sitten 1920-luvulla tehtyä elokuvaa, jossa naisilla oli kainalokarvat. Tämä näytti oudolta, koska niin harvalla nykynaisella on kainalokarvoja.

Vastaavasti vintillä käsiini osuneen 1990-luvun alun alusvaatemainoksen tuuheat puskat näyttivät hassuilta, kun silmä on tottunut karvattomiin malleihin.

Mitä näyttelijät ja mallit tänään, sitä tavalliset naiset huomenna. Nythän kaikki naiset jo siistivät bikinirajansa, joten täysin karvaton alapää on pian samanlainen normi ja itsestäänselvyys kuin sileät sääret ja kainalot. Sosiaalinen paine pitää siitä kyllä huolen, sillä kukaanhan ei halua erottua joukosta olemalla saunaillan tai luokan ainoa karvainen nainen.

Vierailija

Ruotsalaisen iltapäivälehti Aftonbladetin kyselyssä 40 prosentilla naisista oli posliini, 31 prosenttia jätti vähän karvoitusta, 22 prosenttia trimmasi bikinirajan ja seitsemällä prosentilla karvoitus oli luonnontilassa.

Miehistä 91 ja naisista 67 prosenttia toivoi kumppanin poistavan häpykarvoituksen.

Kuinkahan prosentit menevät Suomessa?

Vierailija

Kun tottuu pitämään sääret, alapään karvattomana niin on vaikea palata siihen karvaisuuteen.
Olen pitänyt karvani poissa jo 15 vuotta kokonaan kaulasta alaspäin.
N 40+

Vierailija

Poistan karvat alapäästä ja kainaloista ympäri vuoden. Myös kulmakarvat nypin säännöllisesti. Säärikarvoja ei tule laiskuuttaan ajeltua talviakaan kovin usein, mutta ne ovatkin vaaleat, lyhyet ja ohuet, ei edes huomaa ettei ole ajeltu. Olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, että minulla on nuo huomaamattomat säärikarvat ja alapäässäkään ei rehota kauheeta puskaa, vaikka sitä ei ajaisikaan. Minusta olisi ihan kohteliasta jo muita ihmisiä kohtaan, että jos ne alapääkarvat näkyy uimapuvun/bikinien alta, niin ne ajeltaisiin. Kyllä siistiksi trimmattu alapää on kauniimman näköinen, kuin "luomu".

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat