Artikkelista: Alanya tuli jäädäkseen

Kommentit (12)

Vierailija

Olen itse ollut oppaana eri kohteissa ja vaikka kokemus olikin aivan mahtava ja opettava, niin ei TODELLAKAAN mitään lomailua tai lasten leikkiä. Työpäivät venyivät usein pikkutunneille ja vapaa päivinä (1/viikko) olisi usein mieluiten levännyt ilmastoidussa huoneistossa.. Harvemmin tietysti näin kävi- olihan itse omalla ajallakin tutustuttava kohteeseen. Olihan työssä oma "glamourinsa" kaikkine edustus-illallisineen yms mutta ei sekään aina olisi maistunut pitkän työpäivän jälkeen. Isona plussana oli työskentely eri kultturiin kuuluvien ihmisten kanssa sekä ihanat uudet kollegat/ystävät joita oppaana sai. Juuri kollegat auttoivat jaksamaan jos koti-ikävä iski tai oli väsynyt töiden takia- asiakaspalvelu matkakohteessa jossa turistit odottavat unelmiensa lomaa ei aina ollut helppoa. Hymy oli pidettävä kasvoilla vaikka joskus mieluiten olisi vain sanonut suorat sanat tietyille asiakkaille.. Mutta kiitolliset ja lomaansa tyytyväiset asiakkaat olivatkin sitten palkinto itsessään- se onnistumisen tunne kun jotkut tulivat sydämmellisesti kiittämään kotiinlähdön hetkellä oli aivan mahtava :)
Jos on valmis tekemään töitä ja pitää tiimityöskentelystä niin suosittelen todellakin kokeilemaan oppaana oloa!! Kunhan muistaa ettei sitä itse ole lomailemassa ;)

Vierailija

Terhin englannin kielen taito ei tosiaan päätä huimaa. itse olen kuitenkin paljon enemmän huolissani hänen esimiestaidoistaan jotka ovat todella hakusessa. Tuollaisen ihmisen alaisuudessa olisi ikävä työskennellä.

Vierailija

Olen samaa mieltä. Aika itseään täynnä ja nolaa alaisiaan julkisesti ja yrittää korostaa itseään koko ajan. Näyttää huolestuneelta ja yrittää sitä kautta saada puuttuvaa auktoriteettia itselleen.

Vierailija

Turkki on yksi niistä Itä- ja Etelä-Euroopan maista, jotka markkinoivat itseään lomaparatiisina ja hienona maana. Kulissien takaa paljastuu kuitenkin jotain muuta, ja pahiten näissä maissa kärsivät eläimet. Ole hyvä ja tutustu Turkin sensuroimattomaan todellisuuteen - siihen, miten siellä kohdellaan koiria. Turkki boikottiin ja turistirahat sen kodittomien eläinten hyväksi!

http://www.esdaw.eu/european-countries/turkey/turkey-shelter-massacre-30...

http://www.esdaw.eu/european-countries/turkey/turkey-pictures-movies-dog...

http://www.esdaw.eu/european-countries/turkey/turkey-the-animal-situatio...

Vierailija

Kauheeta ihmiset. Terhi oli aivan IHANA. Onneksi maanantaina alkaa uusinnat Neloselta, koska mulla oli ikävä Terhiä, hänen upeaa elämänasennetta. Voisin ottaa hänet roolimallikseni jos tietäisin hänet paremmin.

Albert

Eihän tuolla idiootilla ole muutenkaan ikinä ollut mitään käytös/pöytätapoja, ilmankos on vieläkin sekaisin tavoista, samanlainen tollukkahan tuo oli jo miss suomi-kisoissa, ja tosiaankin puhuu jotain Tarzan-englantia. Kaikenkaikkiaan ärsyttävä pätemishaluinen tyhmä ämmä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat