Artikkelista: Me Naisten kilpailut ja kyselyt

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Turhin juttu on turha ko.kilpailussa. Paras juttu on helppo löytää,mutta olisi hyvä jos turhin juttu-kohdan voisi tarvittaessa jättä tyhjäksi.
Nimim.Janet

Vierailija

kenkäkisa nro 36/2010,..ehdoton suosikki nro 4 "piano lecce", aivan upeat mustissa satiini stay-upeissa, siis tietty kellä on sellaiset, ja hmmmhh...

Vierailija

Miekin jättäsin turhimman jutun pois,sillä kaikki tulee luettua koska pidän lehdestä...Ajattelin lopettaa tilauksen,mutta tiedän odottavani torstaita!

Vierailija

Kyllä minä vaan useinkin löydän itselleni turhia juttuja. Vaikka kynsien hoidosta tai vastaavasta, ei ole aikaa tekevällä semmoiseen. Ei pitkillä kynsillä oikein voi tiskalta tai soittaa pianoa, eikä hoitaa lapsiakaan.

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisiOlen tykästynyt Me naiset lehteen ja odotan torstaita ,mutta nyt viime numero sai vihaiseksi,sehän hajosi käsiin,siitä irtoilee lehdet sängyssä jossa yleensä sitä luen se on nyt mahdotonta..

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi
olis kiva aanestaa parasta tai turhinta juttua mutta vaikka pitais olla tanaan viela mahdollista aanestaa niin ei voikaan WHY?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat