Artikkelista: More to Love ei peittele

Kommentit (14)

Vierailija

"Ei kiitos! Lihavuuden haitoista puhutaan koko ajan, ja sitten ihannoidaan tällaista.
En halua lukea, saati katsoa! "

Hyvähän se tollaista on sanoa, kun ei ole edes faktoista selvillä. Mimmi ja Peppi ovat sanonneet että eivät kehota ketään lihoamaankaan eivätkä ihannoi sitä vaan haluavat vain että lihaviinkin suhtauduttaisiin ihan yhtä normaalisti kuin muihinkin. Että hyväksyttäisiin itsemme sellaisina kuin olemme ja jos haluaa laihduttaa niin kannattaa tehdä jos sillä tulee parempi olo.

Vierailija

Ei tarvitse tulla tänne kommentoimaan jos ei kiinnosta. Maailma on muutenkin täynnä negatiivista paskaa. Kellään ei kiinnosta sun inhoamiset.

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi
Aika outoo et toi vihastuttaa joitain.. lukekaa vaan niitä 12 vuotiaitten "oksensin roskikseen kun söin 15 kokkospalloa" blogeja mielummin. Musta tää on monella tapaa hyvin virkistyttävää. Asenne on TERVE jos ei katsele maailmaa noin kyynisen mustavalkoisesti . Sen ydinviesti ei ole "läski on muodikasta" vaan "hyväksy itsesi, iloitse elämästä, kauneutta on useampaa lajia", pöntöt.
tv mamma 79

Vierailija

Eikö koskaan ymmärretä, että ääripäät ovat molemmat huonoja:
liiallinen laihuus, liiallinen lihavuus.
Tällainen lihavuuden ihannointi ei ole sen vaarattomampaa kuin se paljon puhuttu liiallisen laihuuden ihannointikaan.
Normaalipaino on se taikasana, rakkaat ihmiset.
Nykyään kehuskellaan jo lihavuudella, laihuudella, mitä vielä...
''on OK olla läski'' - lihavuus ei yleensä rajoitu pelkästään siihen näkyvään osaan; mitä siellä rasvakerroksen alla piilee? Tuskin on kolesteroliarvot ym. terveyteen liittyvät asiat kunnossa.
Kuten näette, vaarallista rueta ihannoimaan jotain niinkin epätervettä kuin lihavuus.

Vierailija

Todellakin mahtava blogi! Tytöissä on asennetta! Näin kuvan tytöistä enkä edes tajunnut heidän olevan ylipainoisia. Kummatkin tytöt todella nättejä! On loistavaa, että he uskaltavat ottaa lihavuuden esille! Siinä ei ole mitään hävettävää!

T: 16-vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat