Kommentit (2)

Vierailija

heh heh, ei ihan toimi läpiharmaalle tukalle, ellei siis halua olla läpiharmaa. :) Harmaalle käy vain harmaa! Koska en haluaisi vielä olla ihan harmaa, niin värjättävä on jatkuvasti!

Molonen

Voi myös lopettaa oravanpyörässä juoksemisen.

Hiustenvärjäämisen voi huoletta lopettaa kokonaan ja ihastella, kuinka upea, kemikaaliton ja myrkytön puhdas, aito, oma hius on! Ja kuinka paljon kivemmalta tuntuu, kun ei syydä rahojaan multimegaultrasupersuurille yhtiöille ja kuinka voi näyttää edes puolikasta keskaria joukkotuotetuille kauneusihanteille ja olla oma itsensä! Oma ihana, kaunis itsensä, joka EI OLE VIRHEETÖN! Kukaan ei tarvitse meikkiä, vaan asennemuutosta ulkonäön arvosteluun. Kuinka alhaista on, että ripsiesi pituudella olisi jotakin (positiivista?!?!?!?!) vaikutusta mihinkään. Kehittäkää aivoja, ei ihosyöpiä. Yksikään eläin ei ansaitse kokeita, joita tehdään ihmisten itsekeskeisyyden = ulkonäön = markkinoinnin = propagandan = rahan takia. Ei tarvitse olla Mensan jäsen, että tämän tajuaa, kun avaa silmät ja katsoo ympärilleen. Anorektisen laihoja tai fitness-pumpattuja klooneja trenditukissaan, muotikorkkareissaan, hittivaatteissaan ja naamat kuin sirkusmeikeissä. Wau. Läntisten maiden älykkyysosamäärä (huom. lyhenne on ÄO, eikä ikimaailmassa ÄÖ... Huoh) on laskenut vuodesta 1997 lähtien, ja kun tekee mitä vain älyllisiä havaintoja maailmalla kulkiessaan, sen kyllä aistii nonstop. Ainoa, mitä haluaisin tietää on, mitä itsensä laittamisella saa? Eikö se vain kerro suhtautumisesta itseensä (en ole 'täydellinen' ilman sitä, tätä tai tuota tuotetta!) ja muihin; joko ihaillen ulkonäköä ("Se on niiiiiiiin kaunis!" "Mäki haluan tollasen takamuksen/ vatsalihakset/ rinnat/ käsivarret/ thigh gapin/ asian X, joka liittyy ulkönäköön) tai vihaten muita (esim. haukkuminen, pilkkaaminen, vähättely, häpäisy, eristäminen, kiusaaminen, tai yksinkertaisesti asenne, että on parempi kuin muut, koska ulkonäkö). "Look at this sad shit!" Onko ihme, että naisia halvennetaan arvomaailmoista? Se ei ole oikein, mutta valitettava seuraus sokeasta markkinauskosta ja mittasuhteiden katoamisesta. Nyt ei puhuta yksilötasolla, vaan yleistasolla. Jos tuntuu oudolta, kannattaa googletella suurien firmojen rahallisiaarvoja ja markkina-asemaa maailmassa, sieltä se totuus löytyy jokaisen ryppyvoiteen ja 800% tuuheampien ripsien (....kamoon, uskooko joku näitä mainoksia, joissa ei ole järjen hiventäkään?) takaa.

Tämä nykymaailman systemaattisesti räätälöidyn peilikuvan rakastelumania ei voi olla todellista, ehkä herään tästä painajaisesta jos oikein kovin nipistän itseäni...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat