Kommentit (5)

Vierailija
Vierailija

Sairasta touhua.

 

Eikös olekin? Että jollakulla oikeasti voi olla niin tyhjä ja sisällyksetön elämä, että ehtii, jaksaa ja viitsii puuttua siihen, minkä värisiin vaatteisiin jonkun toisen ihmisen nelivuotias lapsi pukeutuu.

 

Eikö todella olisi huomattavasti paljon terveempää, että jokainen kiinnittäisi huomiota oman elämänsä laatuun, sisältörikkauteen ja tyytyväisyyteen, ettei tarvitsisi parantaa omaa huonoa oloaan lyttäämällä tuntemattomia lapsia?

 

Toki tässä on sellainen pieni ongelma, että ensin jokaisen pikkusieluisen "aikuisen" olisi katsottava peiliin ja nähtävä oman elämänsä ongelmat. Sehän voisi vaikka olla epämukavaa ja sattua. Sehän ei ole epämukavaa, eikä satu, jos mollataan ja lytätään lapsia.

 

Vierailija

On, niin on. Miksi pitää sanoa toisen sanoma uudelleen? Juu, me aikuiset ollaan usein epäkohteliaita, tyhmiä, kapeakatseisia. Nyt tästä joku viestkapulaa ottamaan.

Vierailija

Ei lapset tuollaisista väri-asioista välitä ennen kuin niiden vanhemmat siirtävät vanhemmiltaan perimänsä ajatukset asenteet niille. Hieman samanlainen juttu kun kahvipöytä keskustelut homovanhempien lapsista kun" pelätään "että niitä kiusataan koulussa yms ja kiusataanhan niitä sitten kun vanhemmat saavat ajatusmaailmansa asenteensa iskostettua lapsiinsa ja se käy nopeasti, lapset lukevat vanhempiaan tarkasti...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat