Kommentit (7)

Vierailija

1. Mies tuli vastaan, petin.

2. Mies oli muualla, petin.

3. Olen sarjapettäjä.

4. [paljon tunnesanoja], petin. En kertonut koskaan.

Mies ei pettänyt yhdessäkään tapauksessa.

Vierailija

Tuo yksi kertoja kun tokaisee että "Kumppanini oli käsittääkseni koko ajan uskollinen." Jotenkin järjetön päätelmä ja ylimielinen. Jos se hänen miehensä ei tiennyt että hän petti, miten hän itse olisi voinut tietää jos se mieskin petti tuolla samalla logiikalla ajateltuna, vai kuvitteliko hän omahyväisenä vaan että hän on niin upea että mies oli uskollinen kun hän kävi retkillään? Hmmm.. Kuhan kysyn.

Vierailija

Mies Vantaalta. Hän pyörittää todella montaa naista samaan aikaan. Hänellä on jatkuva haku päällä deittipalstoilla. Valehtelee, että on eronnut 8-vuotta sitten. Lasten määrä vaihtelee 0-3 lähes täysi-ikäisiin lapsiin. Sama kaava pyörii. Käy naisten kanssa mökillään Hämeessä ja välillä Tallinnassa. Uskottelee naisille, että seurustelee niiden kanssa. Herra pyöriin Tinderissä, Suomi24 sekä ent AyI:ssä. Keski-ikäinen virkamies. Viimeksi löytyi 20 naista hänen uhreistaan. Yksi osti kiukaan hänen mökilleen, toinen ruokapöydän, yksi grillikodan.

Esittää olevansa äitinsä kanssa mökillä tai työkavereiden kanssa matkoilla. Hän käyttää tätä äitiä, kun puhuu mitä on tehnyt muiden naisten kanssa, jotta ei mene sekaisin. Äiti on siivonnut mökillä. Äiti on maalannut mökillä. Äiti osti kiukaan. Todellisuudessa tämä äiti ei ole hänen äitinsä vaan jonkun muun äiti. :)

#auervaara #pettäjä #huijaa #mökki #Tallinna #sarjapettäjä #vantaa #äiti #virkamies

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat