Kommentit (8)

Vierailija

Mutsi kertoi Tulisuudelmassa Espoossa olisi sama meninki lasien kanssa, juu en ole käyttäny koskaan. Samalla rätillä pestään kaikki pöntöistä lähtien. On se kumma miten ei valmiissa maailmassa osata suunnitella vessoja ettei niitä pestä erikseen rätillä vaan vois pestä aineilla ja suihkulla.

Vierailija

Varmaan tästä on eri käytäntöjä mutta kun itse olin hotellissa töissä, niin lasitpestiin aina fairylla, kuumalla vedelläja tiskiharjalla ja kuivattiin vielä astiapyyhkeeseen ja alle uusi kertakäyttöpaperi...

Vierailija

Viking Linen vessat siivotaan kokonaan vessaharjalla (eli pönttö, lavuaari, seinät ja lattiat). Matkustin laivalla kesällä 2013 ja hytin vessa oli siivoamatta, kun menin sinne. Siivoja (manager) siivosi silmieni edessä koko vessan siis vessaharjalla. En pystynyt edes kommentoimaa asiaa.

Vierailija

Hmm... En tieda mista hotelliketjusta on kyse, mutta niissa, joissa me ollaan perheen kanssa USAssa yovytty, "lasit" ovat olleet yleensa muovin sisalla olevia kertakayttomukeja. Ei luontoystavallista, mutta kaiketi hotellin asiakkaille hygieenisempaa. 

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat