Kommentit (5)

Vierailija

Alkoholismista ja muustakin päihderiippuvuudesta voi TOIPUA. Omalla kohdallani se tapahtui tehtyäni 12-askelta, jotka löysin AA-palaverien kautta. Alkoholin mieliteko katosi noin 3 kuukauden raittiudella eikä ole koskaan palannut. Myöhemmin olen syventänyt tietoisuuttani NA:n (nimettömät narkomaanit) ja AAL:n (alkoholistien aikuiset lapset) ohjelmien avulla. Ohjeet askelten TEKEMISEEN löytyvät parhaiten AA:n perusteoksesta (Nimettömät alkoholistit). Toivon kaikille päihderiippuvuuden kanssa kamppaileville rohkeutta myöntämään voimattomuutensa ja hakeutumaan palavereihin. Pelkkä palavereissa käyminen ei kuitenkaan riitä vaan toipumisohjelman askeleet tulee TEHDÄ. Nimimerkki "28 vuotta raittiutta"

sinkkonen

JUST PERINTEISTÄ PIKKU ROKKARIN ELÄMÄÄ:mennään minne mennään ja sitten tulee totuus esille ja takaisin KOTIA KOHTI.KERROTAAN MITEN ELÄMÄ KOHTELI JA OLI RANKKAA,MUTTA TOTUUS NÄKYY KUN KATSOO PEILIIN. TUSKIN JONNAKAAN OLIS TUOTA KOKEMUSTA RIKKAAMPI,JOS EI OLIS puoli väkiste kuvioissa pyörinyt mukana.ihan turha akka kertomaan noita sääli tarinoitaan yhtään kellekkään.suomi täynnä vastaavan laisia tarinoita,jos totuuksia haluaa kuunnella niin , kannattaa mennä jututtamaan ihmisiä jotka ovat todellakin kokeneet jotain elämässään,mutta työn ja seikkailujen kautta.RANNAT TÄYNNÄ RANNIKOLLA ENTISIÄ MERIMIEHIÄ JOTKA KOKEENEETKIN JOTAIN,MUTTA AJAUTUNEET TAHTOMATTA MUKAAN KUVIOHIN .NE KERTOVAT TOTUUKSIA MITÄ MAAILMA ON,työn ohella ja vapaa ajalla,mutta ilman  huumeita.mutta viinan voimalla kumminkin.

Lycky Looser

Villi ville on ihan ok, mä oon koht 60 ja voisin antaa teille molemmille isällisen neuvon... tiedättekö mikä Jumala on ? Jumala on rakkaus, kun rakastelette tulette yhdeksi lihaksi, se ei tarkoita ainoastaan sitä et saisitte lapsen vaan rakastelessa kemiat vapautuu ja yhtyy siksi toimenpidettä kutsutaan nimellä yhdyntä. Rakastumiseen kuuluu ensin psykoosivaihe= ihastuminen. Sen jälkeen koettelee psykoanalyysinen vaihe....yleensä rakastelun jälkeinen pari päivää pari elää hieman kuin koomassa koska mies ja nais kemiat myllertävät kehoissa ja aivoissa, neuvon teitä kahta keskustelemaan tuntemuksistanne avoimesti ja mielummin huumorilla höystettynä. Täten kasvatte yhteyteen ja olette jumalasta ja teille koittaa eroottinen, romanttinen, sekä harmooninen kolmas rakkauden vaihe ja sitä myötä harmooninen loppu elämä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat