Kommentit (2)

3Toivomusta
Seuraa 
Liittynyt29.5.2015

Artikkeli oli aivan kun omasta päästäni, vaikka en tosiaankaan mikään himotreenaaja olekkaan. Jotktu tyypit eivät vaan ymmärrä tai halua ymmärtää tietynlaista, kaikkia kävijöitä palvelevaa kontekstinormistoa:/ Ähkijät ja laitteiden panttaajat ovat itselleni ne pahimmat! Ensimmäisen ongelman voi sivuuttaa muistamalla ottaa salille mukaan omat phonet, mutta laitteiden panttaajia ei karkoita mikään - ei edes ikävä mulkaisu:) Joskus oon purru kieltäni kun on tehnyt mieli pamauttaa "oliks tää sun yksityinen sali", mutta päättänyt sitten kuitenkin keskittyä omaan treeniin. Mitenköhän tän kyseisen artikkelin saisi julkaistuksi jokaisella salilla - jokaisen laitteen vieressä?

Vierailija

Annetaan ihmisten ähkiä. Jollekulle voi olla hankala ottaa itsestään kaikkea irti, jos pitää samalla vahtia ettei vain pääsisi mitään ääniä. Tai että äänet ainakin olisivat kanssaihmisten mielestä salonkikelpoisia...

Eivät nuo paljasjalkaisetkaan minua suuremmin häiritse. Kuka jaksaa murehtia kolhiiko joku ventovieras varpaansa vai ei? Hygieniaa voi aina miettiä, mutta paljain jaloin siellä suihkutiloissakin aika pitkälti liikutaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat