Kommentit (5)

Vierailija

Noh, noh, stop ikärasismille! Kautta aikain miehet ovat halunneet nuorempaa naista. On myös naisia, jotka haluavat kokeneempaa miestä. Eipäs nyt ruveta saivartelemaan, otetaan oppia presidenttiparistamme!

Vierailija

Naisilla ei ole valttikorttina mitään muuta kuin nuori ikä ja ulkonäkö, koska miehiä ei kiinnosta naisen taloudellinen asema tai status toisin kuin naisia. Joten jos ajattelit laskelmoida että biletät ja paneskelet vapaasti siihen 30v asti ja sen jälkeen löydät elämän miehesi, olet pihalla.

Vierailija

No ei 30 + vielä mikään ikäloppu ole. Tellus hukkuu ihmisiin, joten ehkä on hyvä, että kaikki eivät lisäänny. Pakkomielteinen jankkaaminen omasta biologisesta jälkeläisestä olisi syytä lopettaa. Maailmassa myös Suomessa on runsaasti lapsia ilman kypsiä vanhempia. Miksi sijaisvanhemmuus ei kelpaa, jos omaa lasta ei tule?
Tiedän: lapsettomuus on monelle kipeä asia, mutta senkin yli voi päästä ja suunnata fokus vaikka niihin muihin osattomiin lapsiin.

Vierailija

Kaikkien ei todella tarvitse tehdä omia lapsia ellei koe siihen halua. Sijaisvanhemmuus sen sijaan pitäisi olla jotain muuta kuin toisten lapsien varastamista tai lapsishoppailua. Sijaisvanhemmuuden tarkoitus on auttaa lapsen syntymäperhettä olemalla vanhempi väliaikaisesti, kunnes lapsen syntymäkoti on taas palannut raiteilleen. 

Nelikymppinen on keski-ikäinen, ei nuori. Myös nelikymppinen mies. Onhan sinkkupalstat ja baarit ihan pullollaan elätiksi haluavia miehiä, joille kelpaa naisen maksama asunto sekä ruoka, usein pitää ostaa mhös tupakat ja juomat, jos tämän sohvasankarin tahtoo pitää :) 

Vierailija

Lähinnä naisena joutuu puntaroimaan, valitseeko lapset ja tyytyykö kakkosvaihtoehto-mieheen, vai riskeeraako perheunelmat ja lähtee rohkeasti etsimään rakkautta. Sinänsä ikävää tosiaan, että nainen joutuu siinä 20-35 välillä valintoja tehdä, kun miehet voivat etsiä pidempäänkin. Ehkä se, ettei lapsia rupea tekemään pakon edessä (eli kun ei löydä sitä suurta rakkautta) kertoo sen, että elämältä voi saadaa muutakin sisältöä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat