Kommentit (6)

Vierailija

Lapsia on maailma täynnä, heidän ei tarvitse olla biologisia, eikä heitä tarvitse adobtoida rakastaakseen. Lapsettomuus on suru, jolle on hyvä laittaa piste joskus ja alkaa elämään eteen päin uusin kujein. Saa surra jos siltä tuntuu, mutta hukkaa oman elämänsä, jos tekee siitä suuren murheen.

Lapsiköyhyys on Suomessakin tosiasia. Ympäristöstä voi "vainuta" köyhiä lapsiperheitä ja tarjoutua kummiksi lapsille, ei vain taloudellista apua, vaan myös harrastuksia ja muuta ajanviettoseuraa voi tarjota. Moni vanhempi on varmasti iloinen, jos joku muukin, kuin he itse, rakastaa heidän lapsiaan.

Vierailija
Vierailija

Taitaa kertoa aika paljon rakkausvalmentajasta itsestään.

- Ai mikäkö?

Itsestään taisi juuri tuossa kertoakin.

Vierailija

Eiköhän ne paremmat miesmarkkinat löydy joka naiselle ulkomailta? Kotimaassa on niin vähän vapaita kunnollisia miehiä, ja parhaimmat palat on melko varmasti varattuja. Ne jotka jatkuvasti aktiivisesti kiertävät vapaina markkinoilla menettävät arvoaan ja kiinnostavuutta vuosi vuodelta ja "suhe suheelta".

NasuPK

Vierailija kirjoitti:

Joskus täytyy tyytyä huonompaan vaihtoehtoon, jos haluaa lapsen. Elämä on raakaa.


Toivottavasti olet kertonut hyvissä ajoin miehellesi, että hän kyllä kelpaa isäksi, mutta sinä vaan tyydyt häneen paremman puutteessa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat