Kommentit (3)

Vierailija

– Pulinat pois, parhaat jatkoivat lauantain finaaliin, Heikkinen tuumaa lopuksi.

Mitä tää tyyppi selitää? Ei todellakaan parhaa päässeet finaaliin vaan sisäsiittoiset Itä-Euroopan maat äänestivät toisiaan. Ihan hirveää kuraa meni jatkoon ja PKN:n lisäksi pari muutakin oikeasti hyvää kappaletta putosi pois. Vaikkapa nyt Alankomaiden viisu. Suomen putoaminen toki ottaa päähän, mutta enemmän ottaa päähän tapa jolla lähdettiin. Mahdollisuuksia ei edes annettu laittamalla PKN semifinaaliin, joka oli täynnä itäblokin maita, jossa kehitysvammaisilla ei ole minkäänlaista ihmisarvoa. Edes rahoittajamaiden Saksan ja Iso-Britannian ei annettu äänestää tässä semissä. Näillä mailla on vahvat punk-perinteet, jolloin pisteitä olisi varmasti tullut Suomelle. Minun silmään näyttää siltä, että PKN pelattiin tarkoituksella ulos finaalista.

Euroviisufanit ovat UMK:n finaalista asti jaksaneet valittaa YLE:n salaliitosta ja siitä, kuinka PKN:n viisupaikka junailtiin näille hypettämällä bändiä muita enemmän (esim. TV2:n vammaisilta yms.). Nyt he voisivat puolestaan nostaa haloon siitä, kuinka Suomi ei saanut reilua kohtelua semifinaalissa.

Vierailija

....haloo ette kai kukaan tosissaan kuvitellu että miljoonat tv katsojat omaisivat yhtä erikoisen huumorintajun kuin suomalaiset jos taas pkn.lähetettiin vakavalla mielellä matkaan ja yritetään väittää että punk metelissä on jotain "musiikillisesti"tärkeää annettavaa.....silloin täytyy mennä lääkärin.pieni hupailu on tiettyyn rajaan saakka ok.mutta sitten ku kilpaillaan vakavasti,kun ihmiset satsaa visuaalisesti,harjoittelevat "ison koreokrafian,taustalla on iso bändi...ei kai kukaan tosissaan usko että sinänsä ihan positiivinen jengi(oikeassa paikassa)joka edustaa mennyttä aikaa"punk musiikkia"kaikkine "pukineineen vois pärjätä tommosessa paikassa...jossain toisetyyppisessa kisassa varmaan.on kohtuutonta myös vaatia näin isossa kilpailussa pisteitä"muista syistä"kun musiikista....seuraaviin kisoihin osallistujat tulis varmaan varmuuden vuoksi...pyörätuolissa."ken leikkiin ryhtyy..hän leikin kestäköön.tosin suomen karsinnoissa ei ole vuosikausiin ollut kansainvälisen tason esityksiä joku LORDI toi hienon voiton.se oli mahdottomuudessaan ja mauttomuudessaan vertaansa vailla olevaa musiikillista roskaa!voitti silti se on hienoa.tarkoitan hyvällä musiikilla jatkuvuutta siihen pitäs pyrkiä..aikansa "kertailmiöt katoavat"missä on lordi nyt ja moni muu järkyttävä esitys mitä on EV historiassa ollut..kun on tarpeeksi "järkyttävä"hetken shokilla voi voittaa..nyt ei käynyt niin..ensi vuonna samaa soopaa...tämänvuoden kappaleita ei ens viikolla muista kukaan..ai niin jotain vastaavaa kuin viimevuoden pelle..naisen parta on keksitty..jos kasvattas joku vaikka sarvet...varma voitto...ei millään pahallla...muttei niin hyvälläkään..yst.terv.vanha "hevirumpali"niiltä ajoilta kun piti osata soittaa...pelkkä munan pituus ei riittäny ! t.jussi stadista

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat