Kommentit (5)

Hannele Khalil

Lassen ja Tahitin suhde oli alusta alkaen pelkkää kulissia.Kaikki läheiset sen tiesivät ja nimenomaan Lassea ihmettelivät.Tahitin perhe on varaton,ja hän tietenkin ajatteli naida varakkaan Lassen - mutta ei hänelläkään omaisuuksia ollut.

Hienoa,että Lassella on nyt järkevä vaimo ja kaksi lasta.Ehkä Tahitikin on ns. pudonnut maan päälle.On jäänyt todella "paha maku suuhun" ko. naisesta.

Vierailija

Miehet jaksaa hämmästyä, jos he menevät 40-vuotiaana naimisiin alle 3-kymppisen naisen kanssa, että tämä voi ottaa hatkat ihan nuoruuttaankin,

Hannele Khalil

Voi Lasse, onneksi sinulla on viimein ihana vaimo ja ihanat lapset.Kyllä elämäsi Tahitin kanssa oli aikamoista, mutta ehkäpä hänkin on nyt lapsiensa myötä palannut maan pinnalle.Ei Tahitin touhuissa mitään järkeä ollut sinun kanssasi ollessa ,kuten ei myös hänen äitinsä toimissa. Perhe oli p.a., isän erikoisten bisnesten takia.Yritettiin elää kuten ennen, rahaa oli hädin tuskin ruokaan.Muistan hyvin Tahitin kertoneen,kun jenkeissä sai päivittäin niin paljon rahaa kun halusi etc.

Harmittaa, että Lasselta paloi niin paljon rahaa tuon prinsessan elätykseen.Onneksi hänellä on nyt ihana vaimo ja lapset.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat