Kommentit (3)

Vierailija

"Toisaalta taas netissä levitetään säännöllisin väliajoin sydäntä särkeviä videoita, joissa "sossun tädit" raahaavat itkeviä lapsia väkisin vanhempiensa luota – ja tietysti ihan turhaan. Vaikka aina voi kysyä, onko todella lapsen kannalta parasta, että isä tai äiti kuvaa traumaattista tapahtumaa ja sitten levittää sitä kaikkien nähtäväksi"

No voisko se olla ainoa vaihtoehto vanhemmille...edes jotenkin puolustautua...ylijumala sossutanttoja vastaan..niilläkin kun valta sattuu nousemaan päähän...ja unohtamatta sitä..mikä bisnes huostaanotettu lapsi on...hyi h...elvetti häpeän olla suomalainen.

Toki on tilanteita..et Lastensuojelu menee oikein...mut ajatellaas avioeroa....onko oikeasti niin...et isä on aina väärässä...ja se huono ihminen lapselle...siis joskus kyllä..kuten äitikin..mut isä aina???

Vierailija

"No voisko se olla ainoa vaihtoehto vanhemmille...edes jotenkin puolustautua...ylijumala sossutanttoja vastaan..niilläkin kun valta sattuu nousemaan päähän...ja unohtamatta sitä..mikä bisnes huostaanotettu lapsi on...hyi h...elvetti häpeän olla suomalainen."

Paljon on pääteltävissä tekstin ulkoasusta, millaisella tasolla kirjoittajan ajatuksenjuoksu liitelee. En ole ammatiltani "sossun tantta", vaan nimenomaan lapsi toimintahäiriöisestä perheestä. Monta, monta katkeraa kertaa olen kironnut sitä, kun minua ei otettu huostaan. Monelta itkulta, häpeältä ja traumalta olisin säästynyt, jos olisin päässyt sijaisperheeseen tai edes laitokseen. 

Sinä, vierailija, toivottavasti jollain tasolla tiedostat, että ainoa tapa vanhempana "edes jotenkin puolustautua" ei ole kuvata kännykällä vieressä kun lapset turvattomana ja järkyttyneenä.  Parasta olisi jättää ne lapset hankkimatta, jos ei ole kykyä niistä huolehtia tai kunnostautua ihmisenä niin, että kykenee lapselle turvallisen ympäristön tarjoamaan. Mikäli lastensuojeluilmoitus on perätön eivätkä kotiolot vaadi pitempikestoisia huostaanottotoimenpiteitä, lapsi palautetaan mitä pikimmiten normaalin arjen pariin (lapsen edunkin uhalla), sillä huostaanotto maksaa kunnalle tuhansia kuukaudessa - siinä sinulle sitä bisnestä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat