Kommentit (5)

Vierailija

Taloustieteessä puhutaan näkymättömästä ja näkyvästä. Jotkut asiat on helppo havaita, joten ne ovat olemassa. Jotkut asiat eivät näy, joten niiden olemassaoloa ei tiedosteta.

Näkyvää on se, että pesukone syö toisen sukan, sillä siitä muistuttamaan jää vielä toinen sukka. Näkymätöntä taas on se, jos pesukone syö molemmat sukat. Siitä ei jää mitään muistuttamaan, että sukkia on koskaan edes ollutkaan, joten joten molempien sukkien katoamista ei huomata, eikä siitä puhuta.

Vierailija

Netin syövereistä löytyi hauska idea.

Pesukoneen viereen oli kiinnitetty taulu, jossa roikkui parittomia sukkia (ne pesukoneesta löytyneet). Taulun yllä teksti: puhdas sinkku etsii seuraa...

Vierailija

Monesta sekatavarakaupasta voi ostaa Supi-sukkapidikkeitä. Ne ovat sellaisia muovisia klipsejä, jolla kiinnitetään sukat yhteen ennen kun ne sujautetaan pesukoriin. Sitten sukat pestään kiinnitettyinä toisiinsa ja ripustetaan pidikkeestä kuivumaan. Kadonneiden sukkien ongelma on ikuisesti ratkennut. Sukat on myös tosi kätevä laittaa siitä kaappiin kun ei tarvitse lajitella..

Vierailija

Ei ole meillä jokaviikkoinen ongelma. Joskus harvoin käy niin, että sukan toinen puolisko on odottamassa puhtaiden sukkien laatikossa sitä pesusta tullutta..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat