Kommentit (4)

Vierailija

Joo, siihen se mun kohdalla tössähtikin tuo hiilarittomuus - söin ensimmäiset neljä kuukautta puhtaasti hiilihydraatitonta paleota (eikä siis nuita iltamättämisiä tapahtunut) mutta se ei käynyt tästä artikkelista ilmi. :)

Jos olet kiinnostunut lukemaan asiasta enemmän, niin avaan blogissani kokemustani ja näkemystäni laajemmin.

Terveisin Ella Elers

Vierailija

Sorry, mutta tämä "hiilariton paleo" on??? Paleo eroaa esim VHH:sta just siitä, että siinä ON hiilareita. Pitää vaan katsoa, mistä ne tulee. Esimerkiksi marjoja saa syödä aika vapaasti. 

Ja tokaks, paleossa just vältetään viljoja, koska ihmisen elimistö ei pysty käsittelemään niitä. Sama juttu on maidon ja maitoproteiinin kanssa. 

Jos joku haluaa oikeaa tietoa paleosta, kannattaa käydä Helsinki Paleon sivulla ja lukea asiasta esimerkiksi Jaakko Savolahden sivuilta. 

Vierailija

Paleo Helsinki -sivuilla on mm. tällainen ohje: "Naiset ovat miehiä herkempiä liian alhaisten hiilareiden vaikutuksille. Siksi en suosittele naisille ketoosia tai kovin alhaisilla hiilareilla vetämistä säännöllisesti ja pitkiä aikoja. Aluksi fiilis voi olla huikea ja treenit kulkevat, mutta romahdus ja hormonaaliset ongelmat voivat odottaa nurkan takana. Siksi naisten on hyvä pitää ruokavaliossa riittävästi hiilareita, esim. 100g+ per päivä ja reilusti enemmän jos treenaa kovaa."

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat