Kouluammuskelut pelottavat

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Taas kouluammuskelu, tällä kertaa Saksassa... Pelottaa ja ahdistaa. Jos joskus saan omia lapsia, miten niitä uskaltaa päästää kouluun?

Kommentit (3)

Vierailija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ut ante sem. Nam vestibulum, arcu et lobortis posuere, orci justo gravida nulla, vitae porta justo sem eu lorem. Sed vulputate pharetra lacus sit amet hendrerit. Curabitur elementum sodales arcu, ut dignissim velit congue congue. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum scelerisque cursus luctus. Praesent risus nisl, aliquet a ornare a, eleifend eu justo. Morbi interdum rutrum vestibulum. Nunc in nisl ante. Maecenas porta fringilla risus a faucibus.

Vierailija

Lopulta maailmassa tulee aina olemaan onnettomuuksien, sairauksien ja kuoleman riski, ihan kaikkialla. Se ei tarkoita, että tarvitsee lukittautua neljän seinän sisään ja jättää taakseen normaali elämä. Meiltä vaaditaan joka päivä rohkeutta heittäytyä uuteen päivään, ja jos emme ota sitä riskiä, että kuolemme, emme myöskään elä. Nauti elämän lahjasta äläkä pelkää, sillä se lamauttaa sinut! Siis tartu hetkeen ja elä! Kornia, mutta ah niin totta!! :)

Vierailija

Yhdysvalloissa tehdyissä tutkimuksissa on todettu, että koulu on yksi turvallisimmista paikoista lapsille. Kouluvuonna 2005-2006 Jenkeissä oli 54,8 miljoonaa oppilasta esikoulun ja 12:nnen luokan välisillä luokka-asteilla. Saman kouluvuoden aikana 14 yhdysvaltalaista 5–18-vuotiaista lasta ja nuorta tapettiin koulussa. Toki kouluammuskelut ovat pelottavia ja niihin pitää suhtautua vakavasti, mutta tärkeämpää olisi puuttua niihin johtaneisiin syihin, jotka vaikuttavat tuhansiin ja taas tuhansiin oppilaisiin kouluissa ympäri Suomea ja maailmaa: kiusaamiseen ja masennukseen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat