Artikkelista: Uskottomuus paljastui netissä

Kommentit (8)

Vierailija

Syy pettämiseen löytyy useimmiten suhteen sisältä. Tarina kertoo vain Elinan näkökulman, ei mitään Elinasta itsestään ja hänen olemisestaan suhteessa. Myös suhteen toisen osapuolen eli Mikon näkökulma sivuutetaan täysin. Jos suhde on syntynyt nopeasti ja yhteiselo on aloitettu niin ikään pian ja alussa pariskunta on tuonut esiin vain parhaat puolensa ja salannut kääntöpuolensa, niin arjen edetessä ja silkon noustessa esiin kuorrutuksen alta, saattaa juttu luiskahtaa nopeasti sivuraiteille. Unelmamies ja unelmanainen saattaa olla jotain ihan muuta oikeassa elämässä - tai vain toinen on teeskennellyt ja tällöin toinen tuntee itsensä petetyksi pahemman kerran.

Vierailija

On surullista etta ,jotkut ihmiset ei kanna vastuuta tekemisistaa,ja varsinkin jos on lapsia ja mies juoksee vieraissa,kamalaa,kuka tulee tueksi lohduttamaan petettya vaimoa,ja lohduttamaan lapsia ,jotka jaa ilman isaa.Todella sairasta ,jos nain on.

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisikohtele toisia niinkuin itseasi haluaisit kohdeltavan,Miehet huomio,pari suhdetta pitaa hoitaa,jos olet tyonarkomaani,eli virtahepo tyohuoneessa ,niin ei hyva vaimosi kaipaa ajoittain huomiotasi ja jos ei saa voi sen hakea muualta.ystavani perheessa,nainen lahti sala rakkaan peraan ja jatti isalle 2 ja 4 vuotiaat lapset.Mies oli aina vain toissa.

Vierailija

No, pitäähän tämmöistä naista ymmärtää. Sehän olikin ainoa ratkaisu tilanteeseen vastuuntuntoiselta, aikuiselta naiselta. Lapsista viis, uusi mies vain kehiin kun aviomies oli liikaa töissä. Jep jep!

Vierailija

Jutun pettäjä teki törkeästi, mutta hyvin härski oli myös vaimon teko. Uskottomuus on pariskunnan yksityisasia, joka ei kuulu ulkopuolisille, joten se, että Elina kertoi kaikille Mikon kaverilistan naisille Mikon uskottomuudest on tekona minusta aivan yhtä inhottava kuin Mikon rinnakkaissuhteet. Entä jos Mikon kaverilistalla oli paljon kollegoja, sukulaisia, bisneskumppaneita, kavereita? Törkeä Elina retosteli siis kaikille heille tekoa, joka kuuluu vain Elinan ja Mikon välille. Mikon teko on sikamainen, mutta aivan turhaa tehdä Elinasta tämän tarinan sankaria. Jos olisin Mikko, haastaisin Elinan oikeuteen kirjesalaisuuden rikkomisesta, yksityiselämään kuuluvan tiedon levittämisestä ja kunnianloukkauksesta.

Vierailija

"Jos olisin Mikko, haastaisin Elinan oikeuteen kirjesalaisuuden rikkomisesta, yksityiselämään kuuluvan tiedon levittämisestä ja kunnianloukkauksesta."

Harmittaahan se, ettei anneta rauhassa huijata. Ja vielä kaikki saavat tietää. Jokaisella on oikeus omaan viisityiselämään. Hyi hyi, Elina. Ei saa käyttää epäreiluja keinoja. Ajattele miten pahalta Mikosta tuntui jäädä kiinni.

Minkä kunnian? 

Vierailija

mielestäni ensin pitää erota ja sitten vasta iskeytyä toisten kanssa ihastumisiin, naimisiin ja sekseihin.

eli yksi kerrallaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat