Kommentit (4)

Vierailija

Hyviä pointteja, joita olen ilmeisen vahingossa noudattanut. Uni tulee kun on tullakseen, en ota paineita ja kappasvaan nukahdan. Ihmisilä on tapana kertoa suureen ääneen ongelmistaa ja tämä on yksi niistä. Huomion tarvetta haetaan vaikka millä tavalla... Itse en ole kertonut tästä kenellekään, en valita edes miehelleni, ja nukun välillä pitkiä aikoja todella hyvin. Kiitos, Kaija Juurikkala.

logiikkaa ja rationaalisuutta

Kaikenmaailman uuspuoskarit, jotka pitää saada pian rikoslain alaiseen valvontaan ja sanktioihin. Nykyään varsinkin naisten puolelta on ilmestynyt kaikenmaailman blogisteja, toimittajia, "kvasi"asiantuntijoita, enkeliparantajia ym., jotka ovat keksineet bisneksen tuoton toisten sairauksien varaan edellyttäen nsin potilaan harhaanjohtamisen ja senjälkeisen hallintaan kaappauksen.
Hiljattain televisossa haastateltiin hieman kriittisellä oikealla asenteella eräänlaista ravinneasiatuntijaa Kaisa Jaakkola. Hän ei ole taustaaltaan lääkäri eikä mikrobiologi, mutta on ottanut kehon hormonaalisten toimintojen "hallittavuusmahdollisuuden" omilla ravinto-ohjeillaan. Kyllä ollaan vaarallisisilla vesillä, kun DI taustalta tullaan noitakeinoin alueelle, jossa ei missään nimessä saisi vaikuttaa kuin juuri tutkivan puolen lääketieteen henkilöt, mikrobiologit ja vastaavat. Ohjelmassa haastateltiin jogain mikrobiologiakin juuri Jaakkolan työstä ja hänen näkemyksensä täysin juuri kielsi ja varoitti maallikoita sekaantumasta hormonien dna-tasoisiin organismeihin kehon toiminnassa, mutta fiksuna ei tohtinut kohdistaa kritiikkiä Jaakkolaan ja ikään kuin pelasti tämän, vaikka sanoma oli täysin tuomitseva juuri Jaakkolan kaltaiselle toiminnalle ja "aluevaltaukselle".

DI:t usein muutenkin putkinäköisiä suorittajia, sen huomaa jo teennäisestä ja tekopirteästä teekkarihuumorista, voisivat panostaa ehkä enemmän ihmisenä kasvamiseen, niin silloin rikastuisi ja avartuisi se oma yhteisökin hyödyttäen alaa muutenkin.

Mutta olkaa hyvät ihmiset varovaisia, älkääkä sortuko näiden veijarien kokonaisvaltaisen näköiseen hoitohumpuukiin. Ne eivät ole lääketieteelliset todistettuja kaikilta osiltaan ja silloin ollaan huuhaassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat