Kommentit (4)

Vierailija

Olen samaa mieltä. Lehtikaali on pahanmakuinen,  ylihypetetty kasvis, jonka kuvottavaa makua ei edes kermassa hauduttaminen peitä. Yök. 

Vierailija

Tein lehtikaalisipsejä ensimmäisen ja viimeisen kerran talvella. Koko kämppä haisi kuvottavalle ja pakkasen takia tuulettaminen pitkiä aikoja ei onnstunut. Sipsit pistin terasille, kun en heti ehtinyt viedä niitä roskiin. Muistin sitten kolmen viikon päästä, että siellähän ne terveelliset hajupommit edelleen on ja ensimmäinen ajatus oli, että hitto linnut on ne levittänyt pitkin terassia, mutta ei hätää, haju oli pitänyt jopa linnut loitolla. Yäk.

Salla

Grillasimme tänään ensimmäisen ja viimeisen kerran lehtikaalia. Se oli sitkeää ja pahaa.Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sitä ylipäätään lehtikaalia maistoimme. Tuskin saan alas jääkaapissa olevia loppuja lehtiä. Harmi, sillä ilmeisesti olisi terveellinen kasvi.

Jonttu

Jep, mieluummin söisin sitä sohvaa. Miksi söisin pahanmakuista lehtikaalia kun on olemassa normaali valkokaali. Mikään ei peitä puisevaa makua. Jos tarvitsee liottaa kermaan ja pekoniin niin onko enää mitään järkeä. Mieluummin kukka-, valko-, kyssä- tai punakaalia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat