Kommentit (4)

Vierailija

Lääketeollisuus hyötyy syövistä, olisiko siinä syy, miksi niitä seulotaan innokkaasti. Harmittomankin solumuutoksen yhteydessä, saadaan myytyä paljon lääkkeitä ja lääkkeiden lääkkeitä, jotka aiheuttavat paljon altistumista tappaville lisäsairauksille, kuten kortisonit ja solusalpaajat, vahvat kipulääkkeet.

Suomessa ei lääkekannabista ole terveyskeskusten valikoimissa, joten sitä saavat vain rikkaat, joilla on varaa käydä yksityislääkäreillä ja pitkiin lupaprosesseihin, sekä maksaa siitä lääkebisneksen ylihinnoitellusta tuotteesta. Muualla Euroopassa kannabiksen kotikasvatus- ja käyttö on joko laillista, tai käytännössä laillista. Kannabisöljyllä parannetaan syöpiä. Suomessa ei haluta parantaa, vaan terveydenhoito on luovutettu lääketeollisuudelle.

Vierailija

Missä muualla Euroopassa, Hollannissa? Heh, kannabiksen kannattajat asialla heti kun vain silmä välttää. Suomesta voi hakeutua muihin Euroopan-maihin hoitoon ei kannata valittaa, kun on vapaus valita hoitopaikkansa. Ei käytetty Suomessa kannabista, vaikka tuttavani oli yksitys-sairaalan potilaana koko rintasyöpäleikkauksen ja -hoidon aikana. Ulkomaalainen vakuutusyhtiö maksoi koko hoidon. Suomen parhaat syöpälääkärit konsultoimassa ja leikkaamassa. Eikä tarvinnut odotella päivääkään jonoissa.

Vierailija

Hieman vierastan sitä, että Angelina Jolie mainitaan tässä jutussa esimerkkinä äärimmäisyyteen menevästä riskien minimoimisesta. Hänellä oli 87 % riski saada rintasyöpä, 50 % riski saada munasarjasyöpä. Hänellä oli siis suurempi mahdollisuus saada syöpä kuin olla saamatta. Hänen äitinsä kuoli suhteellisen nuorena munasarjasyöpään, joku toinen sukulainen joko siihen tai rintasyöpään. Jälkimmäisessä häneen liittyvistä artikkeleista käy ilmi, että testeissä on jo kerran tullut hälyttävä tulos, joka tällä kertaa onneksi osoittautui harmittomaksi. Jäisittekö itse kuuden lapsen äitinä odottelemaan osuuko se syöpä lopulta kohdalle vai ei?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat