Kommentit (6)

Vierailija

Kun nuoruuden vetää rompetta, ei kynnys ole mtn käyttää toista rompetta kroppansa eteen. Täytyy se homma kuitenkin salilla pusertaa, mutta ei tuota kroppaa kananmunalla ja parsakaalilla ole rakennettu. Nyt miesmäinen eikä kauneutta. Nuorempana ihailin neidon kauniita kasvoja.

Vierailija

Kasvot aivan rypyssä, monet naiset eivät tajua että kun laihduttaa itsensä liian laihaksi, niin kaikki rypyt näkyvät, ja niitä on jo alle kolmikymppisillä. Samoin mustat silmänaluset näyttävät liittyvän laihuuteen. Kun kerran ulkonäkö on niin kovin tärkeää, ihme ettei näihin ole kiinnitetty huomiota.

Liian suuret lihakset niin miehillä kuin naisilla ovat rumia, nuo fitnessihmiset ovat erittäin hyvä esimerkki siitä.

Vierailija

Hyvä että on päässyt alkoholista ja doupista eroon, mutta tuo fitness-lookki on kyllä karmeaa katseltavaa mun silmään. Kaunis nainen ollut joskus, gone. 

Vierailija

Henkilökohtaisesti ärsyttää että lehtiin laitetaan vertauskuviksi näitä kisakuvia. Sitten tulee kommentteja "kamalan laiha!" "ihan miehen näköinen! ompa kuiva, järkyttävä!". Tämä on YHDEN PÄIVÄN kunto. Tämä ihminen näyttää yhden päivän, sen kisapäivän, tuolta miltä se näyttää, tarkoitus on silloin olla tuon näköinen. Laitettais vertailukuvaksi mielummin kuva offilta, kun ei olla valmistautumassa kisoihin, siitä miltä suurimman osan ajasta näyttää. Silloin yleensä (aina) näyttää paremmalta ja terveemmältä kuin näissä kisakuvissa. Sitä ei vain kommentoijat ymmärrä.

Toinen asia vielä. "ei kynnys ole mtn käyttää toista rompetta kroppansa eteen. Täytyy se homma kuitenkin salilla pusertaa, mutta ei tuota kroppaa kananmunalla ja parsakaalilla ole rakennettu." Kyllä. Kyllä se kroppa sillä salilla, kananmunalla ja parsakaalilla tuommoiseksi rakennetaan ja paljon isommaksikin. Tuohon kokoon ei todellakaan mitään "rompetta" tarvita. Kannattais nousta sieltä sohvan nurkasta ja kokeilla, niin hoksaa ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat