Kommentit (5)

Vierailija

Jannilla on asenne kohdallaan. Tuollaisia naisia saisi olla enemmänkin.

Ja eikös niissä fitness-kisoissa olekin tarkoitus esitellä muodokkaita lihaksia, eikä silikonia? Vai onko ne plastiikkakirurgian mainoksia?

Vierailija

Janni on jumalattoman kaunis nainen ; treenattu ja luonnollinen. Ei tosiaan tarvitse mitään silikoniutareita. Silikonit on lähinnä huonon itsetunnon omaavien naisten hankinta, jotka luulevat, että nyt kaikki kääntyy parhain päin, kun miehet kuolaa tissejä ja muut naiset katsoo kateellisena.

Suurin osa miehistä ei kuitenkaan halua, että naisella on silikonit. Luonnollinen on kaunista, oli sitten kiinteät pienet rinnat tai löysät riipparit. Kunhan nainen kantaa itsensä ylväästi, ei muulla ole väliä.

Vierailija

Minä en ottaisi ehdoin tahdoin vierasta ainetta oman kehoni sisään. Syyt ovat, a) terveysriski (voivat kapseloitua), b) nänneistä voi hävitä tunto (tämä olisi kauhistus seksielämääkin ajatellen), c) tulevaisuudessa, jos saan lapsia, rinnat kasvavat, enkä halua silikonista ekstraa räjäyttämään rintojani, d) luomu on viehättävämpää, e) ei kiinnosta, f) pienet rinnat ovat käytännölliset, g) ei huvita olla niin feikki, h) järkevimmät miehet harvoin innostuvat silikoneista. jne. jne.

 

Eiköhän tässä tullut tarpeeksi. Janni on paljon viehättävämpi ilman silikoneja. Hänessä ei ole mitään vikaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat