Kommentit (4)

Vierailija

Suomessa on suurtyöttömyys, miljoona kansalaista täysin köyhyysrajan alapuolella. Pieni- ja keskituloisten rahat, riittävät hädin tuskin ruokaan, asumiseen ja välttämättömiin perustarpeisiin. Ei jää aikaa nukkumiseen, eikä rahaa, ostella kalliita lisäravinteita. Vaalit sunnuntaina, onneksi äänestin jo ennakkoon Vasemmistoa.

Vierailija

Ootko koskaan tsekannut Omega3-kapseleiden ja D-vitamiinin hintaa? Jätäppä tänä viikonloppuna se röökiaski ja kaljatuopit ostamatta. Sillä rahalla hankit itsellesi superfoodeja pitkäksi aikaa.

Vierailija

Hitto taas mitä skeidaa MN! Esim. kohta 2 - ei kaikki naiset tykkää urheilullisista. Muhun ja muihinkin älyköihin vetoaa pitkä ja hoikka, vähän nörttimäinen hahmo.

Ja toi vitamiinien käyttö. Just joo, kaikki pariutuneet ovat varmaan löytänyt mieleisensä kumppanin siksi, että että syövät D-vitamiinia. Jotain tasoa MN!

Vierailija

Superfoodit on huijausta, joilla ihmisiltä nyhdetään rahat pois. Suomesta voi kerätä kesällä terveellisiä marjoja ja pakastaa ne talvea varten. Itse keräämällä marjoja ja syömällä tuoreita kasviksia ja vihanneksia, voi huoletta jättää kalliit superfoodit kauppaan. Terveellisellä perusruokavaliolla saa kyllä kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Kommentoijalle nro 2 sanoisin, että jos ihminen on kertonut ettei ole varaa ostaa lisäravinteita, niin tuskin silloin on varaa ostaa tupakkaa tai alkoholia, mitkä ovat enemmän hyvätuloisten paheita. Yrität selvästi ylläpitää vanhaa valheellista kuvaa pienituloisista - ettäkö ihmisillä ei rahat riittäisi, koska rahat menevät viinaan ja tupakkaan. Näin asia ei ole. Paremmin toimeentulevat ihmiset muuten kuluttavat enemmän alkoholia kuin pienempituloiset, koska heillä on siihen varaa. Missä on moraalinen närkästys tästä?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat