Kristitty vetää pidemmän korren kuin ateisti

Vierailija

Ateismi on jo lähtökohtaisesti mieletöntä. Tiede yrittää todistaa että Jumalaa ei ole ja kaikki syntyi muka alkuräjähdyksessä ja elämäkin on vain evoluution tulosta. Noiden juttujen puolesta tiedemiehillä on paljon todisteita mutta kreationistit ovat kumonneet ne kaikki todisteet ja todistaneet maailman olevan noin 6000 vuotta vanha.

Koska ateismi ja tiede eivät ole totta niin Raamatun on oltava totta. Raamattu antaa vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Esimerkiksi siihen että miksi pahuutta on olemassa. Kun Jumala loi maailman noin 6000 vuotta sitten niin pahuutta ei tarkoitettu olemaan olemassa. Kaikkivaltias Jumala ei siis aiheuttanut pahuutta. Saatana houkutteli ihmisen syntiin käärmeen muodossa Eedenin puutarhassa. Se on syy kaikkeen maailman pahuuteen ja kärsimykseen. Ei moraalisesti täydellinen Jumala antaisi ihmiskunnan kokea pahuutta ja kärsimystä ilman syytä. Aatamin ja Eevan syntiinlankeemuksen takia me nykyisetkin sukupolvet ansaitsimme pahuuden ja kärsimyksen.

Saatana oli korkea enkeli joka kadehti Jumalaa ja alkoi kapinaan Jumalaa vastaan taivaassa. Kapinaan liittyi kolmannes enkeleistä. Jumala ei Kaikkivaltiaana tuhonnut Saatanaa ja demoneita vaan ajoi ne maanpäälle jossa ne voivat eksyttää ihmisiä. Jumala haluaa antaa ihmisille vapauden valita että seuraavatko Häntä vai Saatanaa ja demoneja.

Jeesus Kristus sovitti ristillä kuolemalla ihmiskunnan synnit. Evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on saarnattu jo melkein koko maapallolle. Ihmisellä on vapaus valita joko uskoa evankeliumi tai olla uskomatta. Jos sitä ei usko niin joutuu helvettiin ikuiseen kidutukseen. Suurin osa ihmisistä tulee joutumaan Raamatun mukaan juuri helvettiin ikuiseen kidutukseen.

Matt.7:13-14 "Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea,
joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät."

Mark.16:15-16 "Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen."

Matt.25:41 "Sitten hän sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen.'"

Matt.25:46 "Ja niin he lähtevät, toiset iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

Matt.13:42 "Enkelit heittävät heidät tuliseen pätsiin, ja siellä itketään ja kiristellään hampaita."

Raamattu siis kertoo että ateistit joutuvat ikuiseen kidutukseen. Sillä välin kun ateistit käryävät helvetissä itkien ja Jumalaa kiroten, niin me kristityt vietämme ikuisuutemme raukkaudellista Jumalaamme palvoen ja ylistäen.

Ilm.7:15 "Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät
ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä."

Kommentit (5)

Vierailija

Hahahahahahahahahahahahahahah! Uskomaton hihhulin hörhö.

 

Laitahan sit vielä ne todisteet tuosta 6000 vuotta vanhasta maapallosta.

Vierailija

Herätysliikkeen PetosjytkyKokoomusKeputRkpKrd:n veropakolaiseliitin etujenajajia, ei voi liiasta henkisyydestä moittia, sen verran liukkaasti kansan rahat ryövätään suursijoittaja-pörssikeinottelijoitten taskuihin.

Onneksi äänestin jo Vasemmistoa, käykää ihmiset äänestämässä !

Vierailija

Koska ateisi ja tiede eivät ole totta, niin Tipitakan on oltava totta. Eiku koska ateismi ja tiede eivät ole totta, niin Mahabharatan on oltava totta. Eiku koska ateismi ja tiede eivät ole totta, niin Koraanin täytyy olla totta. No voi v***** en osaa päättääääää!!!11

Pakana1957

Eipä tuo ylimielinen hihhuli pysty koskaan kertomaan ainakaan minulle mitään uutta. Aina vain yhtä ja samaa, kuinka päänsisäinen mielikuvitusystävä "pelastaa". Edelleen: miten todistaa olemattoman olemattomuus? Miksi tätä vaaditaan ateisteilta?

Raamatunlauseita viljelemällä voidaan sanoa ihan mitä tahansa, sanonpa minäkin: Matteus 27:3 - 5 (Juudas meni ja hirttäytyi) ja seuraavaksi Luukas 10:37 (niin Jeesus sanoi hänelle: mene ja tee sinä samoin).

Minun mielestäni raamattu on miesten kirjoittama kirja miehille.

Muistan lukeneeni jostain, kuinka eräässä 390-luvun kirkolliskokouksessa kirkkoisät (miksei kirkkoäidit?) valitsivat 80:sta evankeliumista neljä raamattuun laitettavaksi. Hylätyt poltettiin.
Kysymys: miksi?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat