Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Voisitko lopettaa enkelien kuormittamisen parkkipaikan etsimisellä. Enkeleillä olisi paljon tärkeämpääkin tekemistä tässä maailmassa.

Vierailija

Hei näin mekin löydetään parkkipaikka Suomesta ja nykyisin ulkomailla. Ja kaikkea muutakin ihanaa on järjestynyt. Mutta siihen liityy paljon muutakin.. jonka Kirsi tietää, ja me monet muutkin Enkelien ystävät.

Vierailija

Kannattaa muistaa että ainakun käyttää enkelien palveluksia vastapainona demonit tulee ottamaan jossakin vaiheessa jotakin pois. En suosittele käyttämään näitä apuja ihan arkipäiväisiin turhuuksiin kuten parkkipaikan etsimiseen!

Vierailija

  Länsimaisen hyvinvointivaltion kermaperse tarvitsee enkelten apua parkkipaikan löytämiseen...en tiedä itkeäkö vai nauraa...

 

 

Vierailija

Jättäisin demonit omaan arvoonsa. Rukouksen voimalla demonit pysyvät siellä minne kuuluvatkin. Niillä ei ole mitään tekemistä Enkelien kanssa. Meillä jokaisella on omat suojelusenkelimme ja heidän palvelujaan voi huoletta käyttää. Enkelit auttavat mielellään kaikessa, jopa siinä parkkipaikan haussa. Ei kannata uskoa pelotteluihin. Jos annat itsestäsi toisen hyväksi jotain tarpeellista, saat sen tuhatkertaisesti hyvillä asioilla takaisin. Tämä on niin koettua.

Vierailija

Aika erikoiset prioriteetit noilla enkeleillä. Lapsia kuolee tauteihin ja onnettomuuksiin tuhansittain samaan aikaan, kun enkelit auttelee pikkujulkkista parkkipaikan löytämisessä. On ne ihmiset narsistisia. Ei vain voida hyväksyä, että itsellä ei maailmankaikkeudessa jotain suurta erityisarvoa ole, jonka etuja lähetettäisiin ihan yliluonnolliset olennot suojelemaan. Kun kaikki muut lajit tällä planeetalla pärjää vailla moista itsepetosta ja tärkeilyä, on kerrassaan surkeaa, että ihmiset niitä tarvii.

Vierailija

Voiko ihminen enempää itseänsä väheksyä kun ei löydä omaa paikkaansa maailmankaikkeudessa. Outoa että aina joku luulee olevansa toistaan parempi. Meillä jokaisella on opetus/tehtävänsä, harmi vaan jolleise ole vielä selvinnyt. Haetaan jopa narsismista apua. Voi ei, joudutaan uudelleen kiertoon, ja kierrossa niin kauan että tarkoitettu opetus menee perille. Ehkä se seuraava keikka löytyykin sitten muualta kuin Suomesta..? Eikä enkelien tehtävä ole pelkästäin suojella lapsia taudeilta ja onnettomuuksilta. Ne auttavat  jokapäiväisessä elämässä - ja jopa työpaikan saannissa, jos osaa arvostaa itseään ihmisenä.

 

Vierailija

Kerran löysin vuosia kadoksissa olleen hiuspinnin sängyn alta, huomasin ekana sulista tehdyn risti ja sen ristin kärki osoitti suoraan sängyn alle jossa pinni sijaitsi.

Vierailija

Joka päivä maailmassa kuolee 30 000 lasta nälkään. Mutta eivät enkelit heitä auta; Kirsi Ranton parkkipaikat ovat luonnollisesti paljon tärkeämpiä...

Micco Juvonen

Vierailija

Siis tuo Diana Cooper tekee aika paljon rahaa noilla enkelijutuillaan..ja kuka tahansa luettuaan Diana Cooperin kirjan voi alkaa joksikin ihme enkeli-terapeutiksi yms. välittäjäksi..aika jännä juttu..eikä Cooperilla ilmeisesti ole riittänyt enää tarinaa (mielikuvitusta) tarpeeksi: enkeli-aiheesta, vaan hän on alkanut kirjoittamaan yksisarvisista ja siitä miten ne auttavat ihmistä henkisellä polulla ja parannustoimissa..ai saakeli että ihmiset on vedätettävissä ja sinisilmäisiä : D......joo tää on taas tätä "negaa" jota just sun kaltasen new-agerin ei tarvi lukea/kuunnella : D..muista myös vaientaa tasaisin väliajoin se sisäinen terveen kritiikin/itsekritiikin ääni joka sinua yrittää varoittaa kaikesta humpuukista/hyväksikäytöstä, vaikka hymisemällä jotain mantraa - tai niinhän sinä teet joka tapauksessa. Namaste 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat