Kunnon kansalainen äänestää perussuomalaisia tai kristillisdemokraatteja

Vierailija

Muissa puolueissa ei virallisesti puolueen taholta vastusteta homoutta joka on sairaus (kuului muuten joskus tautiluokitukseen mutta poistettiin homojen valituksen johdosta) ja kunnon arvojen vastaista. Perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit ovat ainoat puolueet jotka perustavat arvomaailmansa kristillisiin arvoihin. Niissä ei myöskään uskota kaikkea mitä tieteen nimessä huijataan kuten ilmastonmuutosta tai vastaavia huijauksia. Kristillisdemokraateissa ei myöskään niellä evoluutiohuijausta.

Kommentit (2)

Vierailija

Onneksi en ole sitten kunnon kansalainen ja äänestän ketä haluan. Tällaiset provot eivät kantaani heilauta suuntaan tai toiseen.

Vierailija

SipiläSoiniStubbin äärioikeistolaista veropakolaiseliitin etujenajajapoppoota, ei äänestä kukaan. Ihan turhaan mainostavat ja meluavat. Eivät ole saaneet muuta, kuin paljon pahaa aikaan ja siirtäneet valtion varat veroparatiiseihin. Ei kiitos teekutsuliikkeelle.

Suomi tarvitsee vahvan Vasemmistohallituksen. Ihmiset aitoja työpaikkoja, kunnollista toimeentuloa, perusturvaa ja vahvempia julkisia palveluja. Äänestän Vasemmistoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat