Kommentit (6)

Vierailija

Tyyppi on ulkomailla ja laki jota koitetaan toteuttaa on Suomessa ja Suomen kamaralla. Kertokaas sitte miksi jihadistitaistelijoita ei rangaista!?!

VanhaMaskuliini
Seuraa 
Liittynyt5.3.2015

 

Katsoin ohjelman eilen uteliaisuuttani ja katson varmaan myös seuraavankin jakson. 

 

Neitokainen perusteli sotilaan valintaa ihan järkevästi: ensiksi saarelle tulleella uroolla oli mennyt pasmat sekaisin jälkimmäisen kosijan ilmaannuttua. Lisäksi neito kertoi ääneen, että kyllähän hän oli kuvitellut univormun miehen kropan päälle kuultuaan miehen ammatista. 

 

Eli en valittaisi - vaatteet tekevät miehen ja niillä saa joskus hameen helmankin liehahtamaan. Esimerkiksi tuossa ohjelmassa. 

 

Vierailija

Puolustusvoimat on tekopyhä. Sotilaan alastonta vartaloa kytätään, mutta henkilökunnan kännitappelut ja vaimon pahoinpitelyt kuitataan olankohautuksella. Vaimonhakkaajat sieltä armeijasta pitäisi tutkia ja erottaa.

Vierailija

Vierailija osui naulan kantaan. Puolustusvoimissa ei puututa työpaikkakiusaamiseen, ei myöskään alaisen pahoinpitelyyn esimiehen taholta. Tämäkö oli nyt sitten puuttumisen arvoinen asia?

Vierailija

Jos puolustusvoimien henkilöstö antaa julkisuuteen kommentteja, että naisia ja lapsia pitäisi hakata, niin varmastihan siihen puututaan. Yhtälailla siitä tulisi seuraukset, jos tappelee julkisesti ja päätyy lehteen (joku muu voi päätyä lehteen sattumalta ja asnoa naisten hakkaamisen olla ok, mutta siihen ei puututa.. puolustusvoimissa tasan puututaan! )

Tuossa tapauksessa ei ole kyse ainoastaan siitä, että kyseinen henkilö olisi käyttäytynyt sattumalta sopimattomasti vaan a) hän on tiennyt velvollisuutensa ja toimivansa virassa, b) työnantaja on antanut ihan kirjallisen ohjeistuksen käyttäytymisestä sekä c) hän on itse omalla tyhmällä harkinnallaan päättänyt lyödä sen laimin.

"Tämäkö oli nyt sitten puuttumisen arvoinen asia?" No, jos armeijan tarkoitus on olla kasa sotilaita, jotka voivat tehdä ihan mitä tahansa ja laiminlyödä selkeästi työnantajansa ohjeita, niin silloin ehkä ei ole. Jos taas armeijan on tarkoitus koostua laadukkaista sotilaista, jotka noudattavat esimiestensä ohjeistusta ja ovat kuulisia, niin ehdottomasti pitää puuttua! Se on sitten itse kullekin ammatinvalintakysymys, mutta jos minulta kysytään: potkut tuolle jätkälle ja heti!

Vierailija

Jos minulta kysytään niin ylennys tuolle jätkälle ja heti! Mainiota PR-toimintaa siitä, miten armeijassa koulitaan pojista adoniksia. Mars mars, asento.

Se, ettei vaimojen tai tyttöystävien pahoinpitelyt ole olleet julkisia, ei tee niistä hyväksyttäviä tai hyväksyttävää ettei armeijassa puututa moiseen. Siihen verrattuna tämä aataminasuinen solttu oli kyllä kevyttä ja armeijan reagointi tähän naurettavaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat