Kommentit (5)

Vierailija

Vaikka naisten seksuaalinen kyky onkin rajaton ei se kuitenkaan tarkoita, että naiset ajattelisivat seksiä jatkuvasti. Jatkuva seksin ajatteleminen aikuisella (nuorena luonnollista) kertoo ehkä enemmän addiktiosta, todellisuuden paosta tms...?

Toisaalta on kiehtova ajatus jos hetero naisella voisi olla partnerina seksuaalisesti rajattoman kyvyn omaava mies, samanlainen kuin nainen on. 

Vierailija
Vierailija

Aprillia, aprilia, syö silliä ja juo kuravettä päälle.

Näin normimiehenä ei voi paljon muuta sanoa.

Miten kuvittelet "normimiehenä" pääseväsi naisen päähän ja tietäisit kuinka paljon seksiä nainen päivän tai yön aikana ajattelee? Voi tullla shokkina, että naisillakin on tarpeet, halut ja fantasiat. Tietysti jos nainen ei ole pyytänyt lisää, niin voi tulla harhaluulo ettei seksi ylipäätään kiinnosta vaikka tosiasiassa juuri sinun kanssasi seksi ei kiinnosta.

Vierailija

Ja norminaisena voin kyllä sanoa, että eipä ole monta miestä löytynyt, joka olisi niin useaan kertaan pystynyt kuin itsellä olisi mieli tehnyt... Ja kyllä se seksi päässä pyörii, useinkin, lenkillä, kesken duunipäivän, bussissa istuessa, kaupassa... Miehiä alkaa vaan ahdistaa, kun naiset pistää tässä(kin) asiassa "paremmaksi", vaikka kaikilla asioilla ei voikaan eikä tarvitse kilpailla :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat