Kommentit (4)

Vierailija

yksi keino on iskeä esim, veitsen , haarukan perällä keskelle purkin kantta , silloin purkin kansi avaa ilmaa ja kansi helposti avattissa

Vierailija

Jep yleensä lähtee helposti ujuttamalla jotakin kannen reunan ja purkin väliin, jotta hieman ilmaa pääsee poistumaan. Mutta toisaalta miksipä ei testata myös tuota niksiä :)

Vierailija

Perinteinen keino on valuttaa ensin kuumaa vettä purkin päälle ja tämän jälkeen kylmää. Metalli ja lasi laajenevat ja supistuvat eri tavalla ja yleensä purkki lähtee kuivaamisen jälkeen vaivattomasti auki.

Jos vettä tai veistä ei ole käden ulottuvilla, voi purkin kannen reunaa naputella pöydän kulmaa vasten.  Kansi antaa hiukan periksi ja imaisee ilmaa sisään.  Tässä on se pieni riski, että kansi ei ole enää täysin tiivis ja tuotetta ei voi säilyttää samassa purkissa pitkään.

Viimeinen keino on turhautumisen ja käsivoimien loppumisen jälkeen käyttää moraa tai lihakirvestä kanteen.  Lihakirveen kulmalla mukava napautus keskelle kantta ja kyllä aukeaa.  Sitten vaan sisältö toiseen purkkiin tai pakasterasiaan.

Ilmastointiteipin kaltainen konsti on talouskäsineiden käyttäminen.  Niillä saa pitävän otteen.  On myös muita erikoishanskoja, joiden ote on erityisen pitävä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat