Kommentit (9)

Vierailija

Pienenä lapsena pukeuduttiin noidaksi. Miksi Menaiset haluaa taas vahvistaa sukupuolirooleja ja kääntää kaikki "naisnoidiksi" ja sitä kautta nähdä crossdressereitä kaikkialla?

Miksei jokainen pieneksi noidaksi pukeutuja voi vain olla oma itsensä hupaisissa vaatteissa? Niin minä ainakin toivon tulevaisuudessa lapseni ajattelevan ja siten heidät kasvatan.

Vierailija

Transhenkilöt kokevat olevansa oikeasti toista sukupuolta kuin miksi ovat syntyneet, ja haluavat ehkä leikkauksella muuttaa sukupuoltaan. Mikä tästä määritelmästä sopii pääsiäisnoidiksi puettuihin lapsiin? Pukeutuminen naamiaishahmoksi tai pääsiäisnoidaksi ei kerro lapsen sukupuoli-identiteetistä. Kirjoitus on loukkaus sekä lapsia että transhenkilöitä kohtaan. Pääsiäisnoita heittää illalla vaatteet naulakkoon. Transhenkilö kokee pääsiäisen jälkeenkin olevansa toista sukupuolta, kuin miksi on syntynyt.

Vierailija
Vierailija

Jaaha, lasten iänikuinen perinnekin halutaan liittää transuiluun. Kieltämättä menee aika sairaalloiseksi.

Ei voi mitään sairaaksi on mennyt uutisointi tuntuu järjettömältä.. ..jotenkin  täytyy erottua mutta ei tälläisellä..juttu on niin outo  ettei toimittajakaan ole iljennyt laittaa nimeään näkyviin ...tämäkö on me naiset nykyään?tämä jutun  vois laittaa kansaiväliseen   levitykseen nähdään miten  siellä suhtaudutaan  juttuun?kun kyseessä kuitenkin naistenlehti!

Vierailija

Olipa taas mukahauska juttu. Transsukupuoliset ovat ihmisiä, jotka kokevat olevansa muuta sukupuolta kuin miten synnärillä on merkitty. Typerää sekoittaa lasten pääsiäisjuhlintaan transihmisten henkilökohtainen tilanne, loukkaa transihmisiä ja saa näyttämään teidän lehdenkin vähä-älyiseltä.

Vierailija

Loistavaa journalismia. Kirjoittaja ei taida tietää mitä trans-tarkoittaa, sllä jos tietäisi, tietäisi hän varmasti myös miten tavattoman loukkaava tämä artikkeli on. Tämän lisäksi sukupuoliroolien vahvistaminen entisestään ei auta yhtään ketään, vaan päinvastoin haittaa jokaisen elämää. Jos annettaisiin kaikkien vain pukeutua mihin haluvat eikä vedettäisi mitään johtopäätöksiä toisten sukupuoli-identiteetteihin liittyen, eikä etenkään loukattaisi jo valmiiksi diskriminoitua vähemmistöä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat