Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Tiedätkö Anu, tai oletko nähnyt läheltä yhtäkään raiskausoikeudenkäyntiä? Kai tajuat mitä tämä toivomasi oikeusjärjestelmä Suomessa tekee?

Useiden läheltä näkemien perusteella voin kertoa Sinulle mitä siellä tapahtuu.

Puolustus keksii monia syitä, miksi olet joutunut raiskatuksi. Ottaa esiin oman käytöksesi, pukeutumisesi, antaa ymmärtää raiskaajan tulleen ulkomailta vaikeista oloista ja näkee nämä asiat tekoa väheksyvinä.

Tällaista on valitettavasti meidän oikeuskäytäntömme. Ensin Sinut raiskattaisiin kadulla, sitten käräjäoikeudessa ja sen jälkeen hovioikeudessa. Kerrot näistä jälkimmäisissä siitä, kuka tunkeutui Sinuun missäkin vaiheessa, miten hän sen teki, huusitko apua, pyysitkö lopettamaan yms.? Kun olet tuon kaiken tehnyt ja mahdollisesti saanut tälle vastapuolelle kahden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen, josta hän istuu maksimissaan 1/3, jos sitäkään. Siinä vaiheessa Sinä vasta alat ymmärtää Halla-Ahoa. Siinä vaiheessa ymmärrät, että jokainen raiskaus - teki sen suomalainen tai ulkomaalainen olisi syytä saada vähentymään keinoilla millä hyvänsä.

Mitäpä jos ajaisit asiaa tästä näkökulmasta? Mitäpä jos keskittyisit toimittajana ajamaan naisen asemaa (tiedät varmaankin mikä se on islamilaisessa yhteiskunnassa) paremmaksi raiskatun ja uhrin asemassa.

Se mikä tässä sallivassa ja ulkomaalaisia Suomeen tuovassa politiikassa on käsittämätöntä on juuri naisten asema. Me pyrimme koko ajan parempaan palkkapolitiikkaan ja kaikella tavalla tasa-arvoisempaan kulttuuriin. Samalla kuitenkin tuomme maahan ihmisiä, jotka eivät salli naisten harjoitella samoissa tiloissa, pukeutua vapaasti tai tehdä asioita tasa-arvoisesti.

Toivoisin että journalistina näkisit positiivisena sen, että joku nainen tuolta yhteisön sisältä koittaa herätellä tasa-arvoa ja tuomitsee tällaiset tasa-arvoisuutta rikkovat teot, etkä tee siitä populismia!

Vierailija

Niin kauan mennään aina metsään kun ei voida eri syistä, tässä rasismileiman pelossa, tunnustaa tosiasioita. Kyseinen teko ei ole täysin riippumaton tekijöiden kulttuurisesta taustasta ja ongelmaa ei kestävästi voida ratkaista huomioimatta tätä tosiasiaa. Somaleihin ei suhtauduta samalla tavalla kuin vaikka ravintoloissaan ahkeroiviin aasialaisiin. Somaleilla on varmasti myös suurempi riski syrjäytyä (usein ovat sitä jo lähtökohtaisesti) mutta näin rankkaakaan rikosta ei pidä alkaa painelemaan villaisella, eikä laillisesti oikein voikaan vaikka Suomessa kaikkea onkin nähty. Syrjäytymistä pitää yrittää ehkäistä, kasvatustakin voidaan tarjota yhteiskunnan taholta mutta on selvä tosiasia että somalit ns. lirittävät omiin muroihinsa tekemällä kyseisen kaltaisia, iljettäviä ja huomiota herättäviä rikoksia. Oikeusjärjestelmän uskottavuus, sikäli jos sitä paljoa on jäljellä, on vaarassa mikäli näihin rikoksiin haetaan syyllisiä yhteiskunnallisesta ilmapiiristä tms. kukkahattuajatuksilla.

Vierailija

Anun kolumni todistaa sen, että maailmankuva estää tosiasioiden tunnustamisen. Vaikka kuinka osaisi pukea sanomansa kauniisti, ei pääse oman tynnyrinsä ulkopuolelle.

Mutta Googlaa, Anu, Googlaa. Suomalainenkin nuori mies raiskaa, mutta yleensä tutun, kännissä ja yksin. Joukkoraiskaus on huomattavasti yleisempi monissa muissa kulttuureissa. Silti sitä ei saisi nähdä kulttuurisena ilmiönä.

Samalla punavihreä suvaitsevaisto estää aidon keskustelun, koska se ei sovi oman diskurssin sisälle rikkomaan totuuksia. On surullista, että tämä diskurssi pyrkii suojelemaan rikollisia, ja sivuuttamaan sen raiskatun kärsimyksen. Meidän pitäisi tehdä kaikkemme, jotta vastaava ei koskaan toteutuisi. Puolustamalla tekijöitä tilaamme lisää tätä samaa. Ja älkää huoliko, sitä tulee lisää.

Vierailija

PetosjytkyKokoomuslaiset rasismikortin heiluttaja-äärioikeistolaiset, ovat moninkertaistamassa maahanmuuttoa, halpatyövoiman tuonnin ja ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella - he ovat viimeisiä valittamaan ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista.

Ensimmäiset kolme kommenttia, ovat PersuKokoomuksen vaalimainoksia, eivät mitään keskustelua asiasta. Kovempia rangaistuksia ja lisää sääntöjä, tavallisille ihmisille vaativat populistiporvarit, eivät voisi vähempää välittää, tavallisten naisten aidosta turvallisuudesta, jos välittäisivät, miljoona suomalaista ei joutuisi kituuttamaan köyhyysrajan alapuolella, turvattomissa oloissa. Älkää siis menkö ansaan naiset.

Silfverberg kirjoittaa erittäin asiallisesti, että tarvitaan sellainen oikeusjärjestelmä, joka on väkivallan kohteitten puolella, kaikissa asioissa.

PersuKokoomuksen "kodinturvajoukot" ovat taantumusta, tasa-arvon alasajoa ja kovemman poliisivaltion hakemista, naisrauhan kustannuksella. Veropakolaiseliittiä, jonka asialla PetosjytkyKokoomus on, ei voisi vähempää kiinnostaa, suomalaisten naisten aito turvallisuus.  Onneksi saan vaaleissa äänestää Vasemmistoa, joka vahvistaa kansalaisten aitoa turvallisuutta, eikä käytä väkivaltaa populismiin, pörssieliitin etuja ajaakseen.

Vierailija
Vierailija

Tapaus 1. Koraanikoulussa opiskelleet somalipojat  joukkoraiskasivat Itä-Helsingin metsikössä suomalaisen rippikoulusta tulossa olleen tytön. 

Tapaus 2. Somalimiehet joukkoraiskasivat keski-ikäisen ruotsalaisnaisen Suomen ja Ruotsin väliä kulkevalla risteilylautalla.

Tapaus 3. Somalipojat joukkoraiskasivat teinityön Tapanilassa.

Yllämainitut tapaukset ovat vain osa viime vuosina tapahtuneista raiskausrikoksista, joissa tekijänä/tekijöinä on ollut somalitaustainen mies.

Ihan sama, kuka käyttää uhreja keppihevosena. Jotain on pahasti pielessä maassamme sosiaalietuuksien elättämän kansanryhmän ymmärtäjillä. Kuinka monta uutta tapausta tarvitaan, jotta huomio kohdistuu olennaiseen?

Näin on. Mikä ihme siinä on, että ei voida ääneen sanoa sitä, että muslimikulttuureihiin kuuluu naisten huonompi asema. Naiset ovat alempi-arvoisia ja siksi heitä voidaan kohdella kuin tavaraa tai hyötyeläintä. Naisen kohtalo riippuu miehistä, siitä onko isä fiksu tai onko aviomies fiksu. Miksi ei voida suraan sanoa ja OSOITTAA MYÖS KÄYTÄNNÖSSÄ, ETTÄ me emme hyväksy tuollaista käytöstä. Jokainen noista raiskaajista pitäisi ensin pistää pakkotöihin ja sen jälkeen karkottaa ikuisesti Euroopasta.

Arvaan kuitenkin kuinka tässä käy. Alaikäisinä he pääsevät "hoitoon" ja vajaan parin vuoden päästä he ovat takaisin kadulla raiskaamassa. Toivottavasti silloin eteen osuu nainen, ase ja kyky myös käyttää sitä.

PS. en ole perussuomalainen

 

Vierailija

Minua ihmetyttää feministien lapsellinen suhtautuminen islamilaiseen macho-kulttuuriin. Nainen on siinä esineen asemassa jos sitäkään.

Vierailija

Minä taas raiskausyrityksen kokeneena naisena nimenomaan odotan somaliyhteisön johtohenkilöiltä ja tavallisilta ihmisiltä sitä, että somaleiden tekemät raiskaukset tuomitaan jyrkästi ja somaliyhteisö sanoutuu niistä irti. Näin ei kuitenkaan ole käynyt. En muista että yksikään imaami olisi ottanut kantaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Jääkin kuva, että somaliyhteisö antaa hiljaisen siunauksen naisiin kohdistuvalle seksuaaliselle väkivallalle. Minusta tässä kolumnissa viitattu nuori somalinainen edustaa feminismiä. En valitettavasti ole yhtään yllättynyt siitä, että somaliyhteisössä teon tuomitsee nuori nainen, mutta vanha kaarti on hiljaa.

Ulkomaalaistaustaiset tuomitaan 13-kertaa useammin raiskauksista kuin kantasuomalaiset. Se on ihan hemmetin iso ero ja minusta somaliyhteisöllä on vastuu siitä, millaisia arvoja ja asenteita heidän lapsilleen opetetaan. Jostain ne naisvihamieliset asenteet ovat tulleet ja tilastot valitettavasti vahvistavat ne.

Minä liikun pääkaupunkiseudun radanvarren pysäkeillä paljon, myös Tapanilassa. Duunaritöihin olen liikkunut niin kävellen kuin pyörällä. Minulla ei ole ollut alueella pitkään aikaan turvallinen olo. Tikkurilan asemaseutu on täynnä ulkomaalaistaustaisista nuorista miehistä muodostuvia jengejä.Harva se päivä saa lukea juttuja siitä, miten nuorisojoukko ryösti jonkun asematunnelissa niinkin aikaisin kuin yhdeksän aikaan illalla. Tapanilan raiskauksen jälkeen oli tehty juttu siitä, miten teko ei vaikuttanut asukkaiden turvallisuudentunteeseen. No, minun turvallisuudentunteeseeni se ja Tikkurilan aseman lähellä tehdyt raiskaukset ovat vaikuttaneet hyvinkin paljon. Onko niin, että duunarinaisilla ei ole oikeutta turvallisuuteen? On helppo olla suvaitsevainen, silloin kun itse ei liiku pitkin pimeitä katuja vuorotyön takia. On helppo piiloutua suvaitsevaisuuden taakse, silloin kun itse voi liikkua auton suojassa.

Minäkään en kaipaa Halla-ahoa (jonka mielestä kaikki maahanmuuttajista eri mieltä olevat joutaisivat raiskatuiksi) tai persuja. Kaipaan sitä, että Suomessa saa nainen kulkea ja elää turvassa. Kaipaan sitä, että myös muut kuin perussuomalaiset heräävät tähän ulkomaalaisten suureen määrään raiskaajista. Kaipaan sitä, ettei Suomeen otettaisi maahanmuuttajia maista, joissa on naisvihamielinen kulttuuri ja jonka jäsenet opettavat lapselleen että naisen voi raiskata, jos hän liikkuu ulkona yksin ja muussa kuin burkhassa. Kaipaan totta vie sitä, etteivät keskiluokkaiset ihmiset lakaise näin isoa asiaa: naisiin kohdistuvaa väkivaltaa maahanmuuttajien taholta suvaitsevaisuusmaton alle. En vihaa ulkomaalaisia. Monet heistä ovat ahkeria eivätkä kaikki muslimitkaan ole samanlaisia tai samaa mieltä. Minusta kuitenkin se, että maassamme elää maahanmuuttajia, jotka käyvät naisten kimppuun ja raiskaavat - yksin tai joukolla- on kuitenkin niin helvetin iso ja dokumentoitu ongelma, että aika onnekas ja hyväosainen saa olla jos tämä asia ei ravistele ihmistä. Nyt pitäisi feministien ja muiden puolueiden persujen ohella herätä. Tai sitten aseenkanto-oikeus...edes pippurisumutteen.

Minä pelkään ulkomaalaismiesten muodostamia jengejä ja vaihdan kadulla puolta. Se ei tee minusta rasistia. Se tekee minusta selviytyjän.

Vierailija

Anu Silfverberg puhuu nopeasta tunne-efektistä ja populismista, kun somalinainen pyytää ottamaan kantaa joukkoraiskauksiin. Silfverberg on oman relativistisen maailmankuvansa vanki, pahemmin kuin tämä somalinainen, Silfverberg ei maailmankuvansa takia suostu näkemään näiden raiskauksien kulttuurista taustaa, eikä niistä hänen mielestään tarvitse tuntea kollektiivista syyllisyyttä. Ei minunkaan mielestä, mutta yhteys olisi silti hyvä tunnistaa.  Kollektiivinen syyllisyys ja vastuu sopii kuitenkin heittää vastustajien päälle, kuten vihervasemmistolaiset tekivät Breivik-tapauksessa. Silloin maahanmuuttokriitikot tuomittiin. Vastuu saatetaan raiskaustapauksissakin kaataa yhteiskunnan kannettavaksi, syrjäytyminen on usein käytetty syy. Ja löytyihän tästä kirjoituksesta myös liikuttava rasismi-leiman heittelykin. Ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista huolestuminen on rasistin merkki. Ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin liittyy monesti suurempaa väkivaltaa kuin kotimaisiin tekoihin, ulkomaalaiset tekevät myös joukkoraiskauksia, mitkä ovat lähes tuntemattomia suomalaismiehille. Näistäkö ei Silfverbergin mukaan saisi olla edes huolissaan.

Vierailija

Näissä ns.puskaraiskauksissa ei ole kyse iästä vaan aatteesta. Tuo aate ja syy on luonnollisesti islam, joka suhtautuu erittäin myönteisesti raiskaamiseen. Se aiheuttaa tiettyjen väestöryhmien pomppaamisen tilastollisesti esille.  Minusta on kovin kummallista, etteivät suomalaiset toimittajat ole ollenkaan perehtyneet islamilaisen kulttuurin tähän puoleen.  Silti he katsovat asiakseen kertoa meille, mikä on oikein.

    Allah antaa Koraanissa luvan miehille raiskata vaimot ja orjat.

    Raiskausta saa myös tehostaa hakkaamalla, jos kohde ei ole tarpeeksi myötämielinen.

    Ohessa pari esimerkkiä Koraanista:

    Koraanin jae 2:223 sanoo: “Vaimonne ovat teidän peltonne. Käykää pelloillanne, milloin tahdotte…”

    Suura 23: 5 ja jotka hillitsevät himojensa jäsenet,

    Suura 23: 6 paitsi vaimojensa ja orjattariensa parissa, jolloin heitä ei soimata.

    Suura 70:29 sekä lukuun ottamatta niitä, jotka hillitsevät halujaan

    Suura 70:30 paitsi vaimojensa ja orjattariensa suhteen, koska heissä silloin ei ole moittimista.

    Hyvin vähälle huomiolle on jäänyt myös islamin profeetan esimerkki. Islamin omien lähteiden eli hadithien mukaan me tiedämme, että myös profeetta Muhammad oli Allahinsa lisäksi erittäin raiskausmyönteinen.

    Kun profeetta valtasi Qamusin, kidutti hän ensin Kinana ibn ar-Rabia, jonka hallussa heimon aarteet olivat.

    Tapettuaan vankinsa profeetta otti ja raiskasi kuolleen miehen lesken Safiyan. Ryöstöretkillään profeetta myös opasti miehiään raiskaamaan oikein.

    Hän mm. kielsi miehiään käyttämästä raiskatessa keskeytettyä yhdyntää, koska ”jokainen sielu, jonka syntymää Allah haluaa, tulee syntymään varmasti.”

    Kuten kaikki varmaan tietävät, profeetta itse on esikuva ja esimerkki kaikille muslimeille. Kun koraanikouluissa opetetaan tällaista oikeaa islamia, niin onko ihme, jos sieltä palaavat somalit raiskaavat rippikoulusta kotimatkallaan olevan tyttösen.

Terveisin Jukka Poikela

Vierailija

Naisena en kyllä valitsisi sinua edustamaan itseäni yhtään missään asiassa. Edustat mielipiteilläsi vain ja ainoastaan itseäsi, et yhtään ketään muuta.

 

Onnea vaan oikeusjärjestelmän apuun. Se kun nykyisellä tykkää päästää raiskaajia vähällä minkä tahansa "lieventävän asianhaaran" perusteella, oli tekijä kuka tahansa. Raiskatun, eli uhrin, aseman oikeusjärjestelmässä paljastaa muun muassa se, että tuomittu voi saada ehdollisen, jotta ei menetä työpaikkaansa. Jos vuosia ennen viimeaikaisia tapahtumia olen saanut käsityksen, että oikeuslaitos on täysin vieraantunut kansalaisten yleisestä oikeudentajusta.

Minulle on aivan sama kuka ajaa tiukennuksia väkivaltarikosten tuomioasteikkoon, kunhan asia saadaan paremmalle mallille. (Tajuan kyllä että se lisää valtion kustannuksia, mutta rangaistuksen kuuluu tuntua rangaistukselta.) Joidenkin ihmisten persuviha on ihan käsittämätöntä siinä mielessä, että järkeviä asioita vastustetaan vain siksi, että perussuomalaisetkin kannattavat.

 

Ja mitä videoon tulee (en ole nähnyt sitä, eikä kiinnosta): oli se populistinen tai ei, niin tuo se ainakin tasapainoa. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin näkynyt ilmiö, jossa tieyntaustaiset nuoret naiset pilkkaavat uhria ja toivovat lisää raiskauksia suomalaisia naisia kohtaan. Ehkä ei niin populistista, mutta ihan yhtä todellista.

Vierailija

Et Anu taida tietää, mitä se oikeuslaitos tekee raiskaajille? Ensikertalaiselle tuomio on järjestäen ehdollinen. Minä pidän tätä kuvottavana ja kirjoitinkin asiasta edelliselle oikeusministerille, joka oli Vihreä nainen. Sain vastauksen, ettei hän usko rangaistusten estävän rikoksia. Jos oikeusministeri ei usko oikeusjärjestelmään, niin miksi sinä uskoisit.

Muuten argumenttisi, että raiskaukset johtuisivat nuorten määrästä on kumottu. Tietyissä maahanmuuttajaryhmissä raiskausten määrä on yli kymmenkertainen verrattuna kantaväestöön ikävakioinnin jälkeenkin.

Vierailija

 

Olisi reilua, että Anu Sifverberg suoraan sanoisi tukevansa rikollisuuden lisäämistä. Nyt hän joutuu vääntäytymään merkilliseen kiemuraan, kun yrittää sekä vastustaa että kannattaa raiskauksia. Ghettoutuminen johtaa ghettorikolliduuden kasvuun ja ghettoutuminen on punavihreiden tavoite.

Vierailija

On mielestäni todella outoa, että tosiasioista ei saisi puhua? Jo yläasteella tutkimme tilastoja raiskauksista. Siellä valitettavasti (vaikka sinua inhottaa nyt) tuli esille, että juuri somalitaustaiset tekevät kotimaassaan sekä Suomessa raiskauksia eniten tuossa ikäluokassa. Eli miksi tätä ei saisi kummaksua / asiasta puhua? Meille opetetaan (ainakin pitäisi opettaa) pienestä pitäen, että puhumalla asiat selviää... Miksi ihmeessä hyssyttelet asiaa? :D Että pitäisi sanoa vain nuorten poikien raiskanneen? Miksi ei sais sanoa, että somalinuoret? Minusta tyttö teki ihan oikein! Häntä tässä pitäisi kiittää! Sais ne somalaialaiset nuoret pojat katsoa peiliin. Minuakin on ahdisteltu junassa juuri heidän toimestaan. Valitettavasti! En todellakaan voinut sille mitään, muutakun lähteä pois samasta vaunusta. Eikä ollut vaatetuksesta kiinni, minulla oli pitkä ja paksu toppatakki päällä. Ei oo vaan vielä suomalaispoikaporukka minua ahdistellut. Toki sekin voi olla joidenkin kohdalla mahdollista, en sitäkään sano, ENKÄ HYVÄKSY! Enkä myöskään hyväksy missään nimessä suomalaisten tekemiä raiskaukasia. En todellakaan. Mutta en myöskään ulkomaalaisten! Jotka saavat Suomesta turvapaikan ja sosiaaliturvan. Ja mitä tekee osa? Raiskaa ja tekee rikoksia? Onko se ihan oikein? :D Jotenkin tuntuu järjenvastaiselta, että missä mennään vikaan? :D Kotouttamisessa? Vai missä ihmeessä? Eivätkö jotkut ihmiset vain sopeudu tänne? Ja jos ei nii eikö ois parempi lähtee menee muualle? :)))))) T.Suvaitsevainen ihminen, joka suvaitsee kyllä kaiken muun paitsi ei rikollisuutta.

Vierailija
Vierailija

Minä taas raiskausyrityksen kokeneena naisena nimenomaan odotan somaliyhteisön johtohenkilöiltä ja tavallisilta ihmisiltä sitä, että somaleiden tekemät raiskaukset tuomitaan jyrkästi ja somaliyhteisö sanoutuu niistä irti. Näin ei kuitenkaan ole käynyt. En muista että yksikään imaami olisi ottanut kantaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Jääkin kuva, että somaliyhteisö antaa hiljaisen siunauksen naisiin kohdistuvalle seksuaaliselle väkivallalle. Minusta tässä kolumnissa viitattu nuori somalinainen edustaa feminismiä. En valitettavasti ole yhtään yllättynyt siitä, että somaliyhteisössä teon tuomitsee nuori nainen, mutta vanha kaarti on hiljaa.

Ulkomaalaistaustaiset tuomitaan 13-kertaa useammin raiskauksista kuin kantasuomalaiset. Se on ihan hemmetin iso ero ja minusta somaliyhteisöllä on vastuu siitä, millaisia arvoja ja asenteita heidän lapsilleen opetetaan. Jostain ne naisvihamieliset asenteet ovat tulleet ja tilastot valitettavasti vahvistavat ne.

Minä liikun pääkaupunkiseudun radanvarren pysäkeillä paljon, myös Tapanilassa. Duunaritöihin olen liikkunut niin kävellen kuin pyörällä. Minulla ei ole ollut alueella pitkään aikaan turvallinen olo. Tikkurilan asemaseutu on täynnä ulkomaalaistaustaisista nuorista miehistä muodostuvia jengejä.Harva se päivä saa lukea juttuja siitä, miten nuorisojoukko ryösti jonkun asematunnelissa niinkin aikaisin kuin yhdeksän aikaan illalla. Tapanilan raiskauksen jälkeen oli tehty juttu siitä, miten teko ei vaikuttanut asukkaiden turvallisuudentunteeseen. No, minun turvallisuudentunteeseeni se ja Tikkurilan aseman lähellä tehdyt raiskaukset ovat vaikuttaneet hyvinkin paljon. Onko niin, että duunarinaisilla ei ole oikeutta turvallisuuteen? On helppo olla suvaitsevainen, silloin kun itse ei liiku pitkin pimeitä katuja vuorotyön takia. On helppo piiloutua suvaitsevaisuuden taakse, silloin kun itse voi liikkua auton suojassa.

Minäkään en kaipaa Halla-ahoa (jonka mielestä kaikki maahanmuuttajista eri mieltä olevat joutaisivat raiskatuiksi) tai persuja. Kaipaan sitä, että Suomessa saa nainen kulkea ja elää turvassa. Kaipaan sitä, että myös muut kuin perussuomalaiset heräävät tähän ulkomaalaisten suureen määrään raiskaajista. Kaipaan sitä, ettei Suomeen otettaisi maahanmuuttajia maista, joissa on naisvihamielinen kulttuuri ja jonka jäsenet opettavat lapselleen että naisen voi raiskata, jos hän liikkuu ulkona yksin ja muussa kuin burkhassa. Kaipaan totta vie sitä, etteivät keskiluokkaiset ihmiset lakaise näin isoa asiaa: naisiin kohdistuvaa väkivaltaa maahanmuuttajien taholta suvaitsevaisuusmaton alle. En vihaa ulkomaalaisia. Monet heistä ovat ahkeria eivätkä kaikki muslimitkaan ole samanlaisia tai samaa mieltä. Minusta kuitenkin se, että maassamme elää maahanmuuttajia, jotka käyvät naisten kimppuun ja raiskaavat - yksin tai joukolla- on kuitenkin niin helvetin iso ja dokumentoitu ongelma, että aika onnekas ja hyväosainen saa olla jos tämä asia ei ravistele ihmistä. Nyt pitäisi feministien ja muiden puolueiden persujen ohella herätä. Tai sitten aseenkanto-oikeus...edes pippurisumutteen.

Minä pelkään ulkomaalaismiesten muodostamia jengejä ja vaihdan kadulla puolta. Se ei tee minusta rasistia. Se tekee minusta selviytyjän.

Taannoin oloi kolme islamin edustajaa puhumassa juuri tästä Tapanilan tapauksesta Ylellä. Kaksi miestä, yksi nainen. Asenne oli törkeä, jankuttivat kantaväestön tekemistä rikoksista voimatta lainkaan antautua keskusteluun tuota suhteettoman suuresta määrästä raiskausrikoksia, joka täälläki on nostettu esille. Huiviin ja kaapuun verhoutunut somalinainen nyökytteli ja vakuutteli että naisen asema on hyvä - NO EI SILTÄ NÄYTÄ. 

Poloiset.

Vierailija

[quote author="Vierailija" time="26.03.2015 klo  

Ulkomaalaisten tekemiin raiskauksiin liittyy monesti suurempaa väkivaltaa kuin kotimaisiin tekoihin, ulkomaalaiset tekevät myös joukkoraiskauksia, mitkä ovat lähes tuntemattomia suomalaismiehille. Näistäkö ei Silfverbergin mukaan saisi olla edes huolissaan.

[/quote]

 

Haluisin korjata virheellisen informaation:

Raiskauksia EI ole mahdollista asettaa vertailuasteikolle pelkän fyysisten vammojen tuoton perusteella. Suurin tuska ja tuho uhrille syntyy aina henkisistä kärsimyksistä, jotka ovat täysin subjektiviisia. On aivan mahdollista, että joku saattaa joukkoraiskauksen jälkeen jonain päivänä taas elää onnellista ja tasapainoista elämää. Joku taas ei koskaan pääse jatkamaan elämäänsä  "lievän" raiskauksen jälkeen.

Itseni on myös raiskattu useasti, parisuhteessa suomalaismiehen kanssa.

 

Muilta osin kuitenkin yhdyn edeltävän kommentoijan älykkäisiin ajatuksiin, enkä ymmärrä Anun naiivia asennetta. Oikeuslaitokselta ei tukea saa, joten tärkeimmäksi jäävät läheisten tuki ja julkinen keskustelu aiheista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat