Kommentit (3)

Vierailija

Siis hetkinen. Kokoomus suomalainen? Tunnen kymmeniä kokoomuslaisia ja puoluetta äänestäviä naisia, eikä kukaan heistä ole Mira Kasslinin tyyppinen,näköinen eikä myöskään ole tarve esitellä itseänsä kenenkään veneillä tai ostaa isoja kalliita autoja. Perhe on tärkeämpi kuin kaupat ja vapaa-aikaa vietetään ihan normaalisti.

Toimittaja tuntuu elävän maailmassa, jota ei ole olemassa eikä ole koskaan ollutkaan. Ikävää, että tällaista tekstiä päästetään julkiseen jakeluun tavallisesta hyvämaineisesta naistenlehdestä. Täytyypä katsoa Me Naisia tästä lähtien hiukan tarkemmin, toivon että tämä on ainutkertainen lipsahdus ja mieluummin myös haluaisin nähdä tästä jonkun kootut selitykset.

Vierailija

Jaa, tunnen kokoomuslaisia naisia ja miehiä eikä heistä löydy paljon minkäänlaista yhtäläisyyttä. Mutta heidän kodeistaan kyllä löytyy. Ja niitä veneitäkin.. Ei näitä juttuja tarvitse ottaa niin mustavalkoisesti. Ihan hassua että jokaisesta jutusta pitää kaivella naputettavaa. Mira Kasslin on kulemma ihan mukava, samoin Kaisa Liski. Pidän iloisista ja reippaista, aikaansaavista naisista, jotka osaavat asiansa ja  menestyvät.. Ei kaikista ole edes kiinteistönvälittäjiksi.. kenenkäään työ ei tee ihmisestä sen huonompaa. Mikä se sitten on kenenki mielestä kallis auto? Omasta mielestäni autosta pitää löytyä ainakin ajamisen iloa, sellaista ei voi tarjota tavan mummoautot joista naapuri ei voi menettää yöuniaan. Ainakin Kaisa ymmärtää hyvän auton päälle jotain. Mirasta en tiedä millä autolla ajelee..

Vierailija

En kyllä pidä kilpailuviettiä mitenkään erityisesti Kokoomuslaisena asiana, tekevät yleensä taidolla ja harkiten asioita. Enemmän niitä narsistisen kilpailuviettisiä punakoneita löytyy Demareiden stallarilaidalta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat