Kommentit (6)

Vierailija

Vaikka syöpä on vakava asia,niin silti.

Oletko nainen joka on koko ikänsä vannonut luonnollisuuden puolesta ja taistellut leikkauksia vastaan,jotta nuoret eivät saisi ulkonäköpaineita?

Nyt on tilaisuutesi.Etsi suvusta joku jolla on ollut syöpä,vaikka se olisi ollut 1400-luvulla.
Näin saat siunauksen uusille silikonirinnolillesi jotka olet aina halunnut ottaa,eikä kukaan ajattele sinusta itsekeskeistä kauneudentavoittelijaa.

Vierailija

Aika suppea ajatusmaailma on tosiaan ekalla kommentoijalla. Ekä siiitäkin syystä ettei elä läheskään samanlaisissa maailmoissa kuten ko henkilöt. Raha tekee elämän rajalliseksi.

Vierailija

Kannattaa nyt yrittää tehdä se lapsi/lapsia ennekuin munasarjansa poistattaa, sen jälkeen alkaa vaihdevuodet. Rintojen poistossa sekin riski että elimistö hylkii silikonia eikä implantteja voi pitää, mutta se on kai aika harvinaista.

Vierailija

No varmaan eka kirjottaja tarkottaa sellasta ajatusta että mikähän on perimmäinen tarkoitus noiden joidenkin ihmisten mielissä.Silikonit,vai oikea huoli taudista jota ei ole vielä edes tullut.

Muistan joskus nuoruudessani nähneeni uimarannalla naisia joilta oli leikattu rinta,ja niitten tilalle ei oltu laitettu mitään.Oli varmasti ollut oikeasti syytä tehdä leikkaus.Minun silmissäni he näyttivät tavallisilta upeilta naisilta.

Jospa miehetkin ottaisi pari tuumaa pituutta lisää vehkeeseen.Ei sen takia että itsetunto kohenisi,vaan koska kivessyöpävaarageeni.

Vierailija

Olen 34-vuotias nainen ja paraikaa sytostaattihoidoissa rintasyövän takia. Geenimutaatiosta en vielä tiedä mutta menossa perinnöllisyystutkimuksiin. Oikea rintani poistettiin 6 viikkoa sitten. Suomessa rintasyövän takia rinnan menettäneille uusi rinta rakennetaan ensisijaisesti omasta iho- ja rasvakudoksesta (yleensä selästä tai vatsasta) jolloin se elää mukana painonvaihteluissa. Leikkaus on huomattavasti suurempi kuin rinnan poisto, ja siitä syystä osa valitsee olla menemättä rekonstruktioon. Minulla rekonstruktio on edessä aikasintaan vuoden päästä, uskon että siihen kuitenkin päädyn, sillä nyt kroppani on epätasapainossa enkä tunne itseäni eheäksi ilman toista rintaa. Vanhemmilla naisilla ei tunnu olevan yhtä suurta hinkua ko operaatioon kuin nuoremmilla. Silikonia en uskaltaisi ottaa, koska se voi tehdä mahdollisen syöpäkasvaimen havaitsemisen vaikeammaksi. En usko että kukaan rintojaan menee poistamaan huvin vuoksi. Siihen liittyy valtava kriisi omasta vartalosta, jonka ohi kuitenkin menee huoli terveydestä. Uskon että geenivirheen kantaminen voi olla jopa stressaavampaa kuin lopulta sairastuminen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat