Kommentit (5)

Vierailija

Ei mitään varsinaisia ruusuja nämä naiset, työtä tiedossa avioliiton eteen. Mies rakastaa silmillään. Eronneen kannattaisi ruokota kulmakarvat ja poistattaa rumat luominäppylät.

Vierailija

Olli osoittautui ilmeisesti varsin mahtavaksi aviomieheksi, vaikka ohjelmassa oli usein juro ja epävarma tunteistaan. Miia hehkuttaa blogissaan mm. Ollin antamaa synttärilahjaa, joka oli huolella laadittu valintalomake, josta Miia sai valita mieleisensä lahjan. Todella huomaavaista Ollilta! Olen iloinen heidän ja kaikkien osallistujien puolesta, mahtava ohjelma kyseessä.

Vierailija

Ohjelmaa kuvattiin kesällä, jolloin kaikki olivat ruskettuneita ja täten "hehkuvia", tuo kuva on otetttu nyt ohjelman päättyessä ja kevättalvella nyt kukaan ei taida olla ihan hehkeimmillään. Ja hei, Pia ei edes ole naimisissa, ei voi aviolittoa syyttää mistään. Kaikki nuo naiset on nättejä, Miia eirtyisesti.

Vierailija

On totta, että mies rakastuu silmillään ja nainen sydämellään. Jotta kipinä pysyisi, pitäisi naisen pysyä "nättinä" ja miehen jaksaa "keskustella". Tuo eronnut pari ei hanskannut kumpaakaan. En itse miehenä jaksaisi deitata tätä naistrioa, jolta puuttuu itsevarmuutta, karismaa ja kypsyyttä...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat