Kommentit (14)

Vierailija
Vierailija

Jere on maksnut Tyttärensä elatusmaksut. Mutta miten on muiden suomalaismiesten laita?

Jere ei todellakaan ole maksanut elatusmaksujaan. Ex-vaimohan on laittanut elatusmaksut hakuun ulosoton kautta. Hävettävä jätkä, joka ei opi koskaan mitään. Onko tästä pakko kirjoittaa lehdissä? Yrittäisi tämäkin nainen omilla ansioillaa julkisuuteen, jos sinne on pakko päästä, eikä Karalahden avopuolisona. Ei ole kovin mairitteleva titteli.

Vierailija

Vaikuttaa tämä Nanna aika pinnalliseslta fitnespimatsulta. Sattui vetämään spinning-tunnin salilla jolla käyn. Kihersi kesken tunnin, kun oli edellisenä päivänä tullut Nycistä ja nyt väsyttää. Siinä poljimme ja kuuntelimme tytsyn kiherrystä. Sitten alkoi kuvata tuntia. En tiedä mihin nauhat tulivat.  Jere polki mukana. Hoh hoijaa. Voisi MN hieman tarkemmin valita pariskunnat ketkä lehteen pääsee.

Meikkusan
Seuraa 
Liittynyt15.10.2015

Ninni Nänni näyttää itsekin vähän yksin ellei keskinkertaiselta Jere Karalahti on tuomittu huumerikollinen jonka faijakin lensi perse kaarella ulos poliisista elokuussa 2015 omien sanojen mukaan "jäi eläkkeelle" totuus on kuitenkin sisäpiiriltä toinen normaali kaavan mukaan ukon paikka olisi Aarnion vanavedessä istumassa niin paljon on brukaillut poikansa huumetutkintoja aikoinaan yrityksestä kusettaa vielä yhdysvaltain poliisejakin Helsingissä siitä tuli ukon kohtalo niitä jätkiä ei viedäkään kuin litran mittaa

http://jerekaralahti.blogspot.fi/2015/08/jaakiekkotura-ja-tuomittu.html

Mervin sanat

http://www.nannakaralahti.blogspot.fi

Blondivitsien ruumillistuma ja painomustehumalan hiiva

Mainoksen makuun päässeen blondivitsien ruumillistuman Nanna Karalahden painomustehumalan hiiva on jääkiekkotura ja tuomittu rikollinen joka veljeilee edelleen ammattirikollisten kanssa eli Jere Karalahti.

Aikana jolloin painettu printtimedia kärsii kaupallisen sähköisen kilpailijansa puristuksesta joutuu printtimedia aktivoimaan tyhjäntoimittajansa tärväämään paperia nollatoleranssilla ja siihen markkinarakoon on osunut Ninni Karalahti.

Luulisi että Ninni Nänni olisi jo jättänyt valmiiksi elatusmaksuja käsittävän hakemuksensa käräjäoikeuteen varoittava sana menneisyydestä puhukoon omaa kieltä  Katso tästä Jere Karalahti realistisena Facebookissa

Katso tästä Jere Karalahden isä nyt entinen poliisi vuodattaa tuskaansa "anteeksi että siitin tähän maailman kusipäisyyttä"

http://www.nannakaralahti.blogspot.fi

Joona

Sari V kirjoitti:
Isäpappa Arto Karalahti suree jo hiuksiaan päästään siitä katumuksesta että siitti kusipäitä kakaroita tähän maailmaan, mahtavia paljastuksia sosiaalisesta mediasta tässä osoite

https://www.facebook.com/Urheilijat-uransa-ehtoolla-1484212768551345[/qu...

En tiedä mitä saat siitä, että vainoat milloin ketäkin ihmistä. Nämä halveeraavat kirjoitukset ovat juuri sitä. Arvaanko oikein, että olet elämääsi katkeroitunut henkilö, jonka ainuan ilon elämään tuo muiden ihmisten elämän seuraaminen, joko laittomasti tai laillisesti? Olet statukseltasi sinkku? Kannattaa oikeasti keksiä järkevämpiä ja terveempiä harrastuksia kuin muiden ihmisten halveeraaminen, vainoaminen ja siitä elämän täyttävä pakkomielle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat