Kommentit (8)

Vierailija

Elämä ei maistu, jos se ei ole omaa, eli henkinen huonovointisuus on seuraus siitä. Jos kiinnostaa selkeä apu elämänongelmien ratkaisemiseen, kannattaa tutustua Alkuajatus-nimiseen uuteen kirjaan, se on ainutlaatuinen ja ennen kaikkea toimiva väline elämänlaadun ja oman henkilön parantamiseen. Löytynee googlaamalla.

Vierailija

Miten tämä nyt Paulaa koski kun masennus tapahtui jo lapsuusiällä? Kenenkä elämää luulet hänen silloin eläneen? Oli omakin lapsuuteni erikoinen ja silti vältyin masennukselta. Ja uskon ettei se koskaan edes iske koska osaan kertoa tunteistani muille. .

Vierailija

paulalle voimia siihen mitä hän on joutunut kokemaan ja kestämään,ei jokainen kestä jatkuvasti vastoinkäymisiä elämässä ,jossain vaiheessa tulee loppuun palaminen,hienoa että voit kertoa julkisuuteen ,kun on ollut paha olla.ja saanut hoitoa siihen

Vierailija
Vierailija

Miten tämä nyt Paulaa koski kun masennus tapahtui jo lapsuusiällä? Kenenkä elämää luulet hänen silloin eläneen? Oli omakin lapsuuteni erikoinen ja silti vältyin masennukselta. Ja uskon ettei se koskaan edes iske koska osaan kertoa tunteistani muille. .

Ei masennus katso taitoja tai kykyjä. Se voi iskeä keneen tahansa, oli siten kuinka hyvä puhumaan. Jopa silloin kun elää unelmaelämää. Vaikeat kokemukset lapsuudessa, itsetuntemuksen ja läheisten luottamuksellisten ihmiskontaktien puute saattavat sitä pahentaa tai edesauttaa, mutta eivät ole edellytyksiä.

Hoitoa sen sijaan voi olla hankala saada jos sosiaaliset taidot ovat erittäin huonot tai erittäin hyvät. Ne joille kommunikointi on hankalaa eivät osaa kertoa että on huono olo, tai leimataan yhteistyöhaluttomiksi, ja hyvä supliikki-ihminen taas helposti jopa vahingossa hämää sekä itseään että hoitajia, ja osaa puhua itsensä vaikka suljetulta ulos ja kärsii sitten yksin kotona.

Jokainen masennus ja jokainen ihminen on erilainen, ja masennuspotilas kärsii yleensä muutenkin kovista syyllisyyden ja huonommuuden tunteista. Tällainen "jos olisit vaan elänyt oikein" tai "jos olisit vaan puhunut muille ihmisille" -viisastelu tai muu kiertävä syyttely ei siinä mitään auta.

Vierailija

Hei Paula!

masennus voi iskeä keheentahansa iästä riippumatta ja onhan sinulla jo taivaan isä  jos uskot johokin korkeimpaan niin kuin, Jumala ja Jeesus, PyhäHenki. jos on vastoin käymisiä  tulevassa elämässä niin apu löytyy Hengelisestä elämästä  ja se ei maksa mitään kun rohkeutta ottaa selvää miten hengellinen olet koska ihminen voi olla polittinen, ateistinen.hengellinen.ja löytäja elämää etsivä sekä vääristä elämän lähteistä juova joka ei eläämää tuo eikä luo.itse hauaisin tuoda Paula elämän veden lähteille etsilaulu nimeltä

Lähde Jumalan Pulppuuaapi.! tämä löytyy myös netistä kuulin sen laulun kuopion helluntai seurakunnasta käydessäni  siellä vieraana kun äitini oli helluntai seurakunnasta ja itse olen

Ev.lut Kirkon jäsen veli Seppo

 

Vierailija

"Hoitoa sen sijaan voi olla hankala saada jos sosiaaliset taidot ovat erittäin huonot tai erittäin hyvät. Ne joille kommunikointi on hankalaa eivät osaa kertoa että on huono olo, tai leimataan yhteistyöhaluttomiksi, ja hyvä supliikki-ihminen taas helposti jopa vahingossa hämää sekä itseään että hoitajia, ja osaa puhua itsensä vaikka suljetulta ulos ja kärsii sitten yksin kotona."

No tuosta en löytänyt itseäni enkä koko kirjoituksesta. Olen kiitollinen ja sain vahvuuden auttaa muita. Tottahan se masennus voi iskeä jollei käsittele sisältään ikäviä asioita. Ja antanut näitä anteeksi. Anteeksiantaminen on taitolaji ja terveyden a ja o! Taas mitä hoitoihin tulee hankalaa se saaminen on vain Suomessa. Muualla avun saa omalääkärin luona käymisestä lähtien, asiat pistetään heti rullaamaan. Tämän koki puolisoni joka kipristeli kuorsauksen ja uniapnean kanssa. Mutta toinen potilas sai asiaan vauhtia hauskalla kommentillaan.. Tuo mies ei voi olla Suomesta, vaan jostain kelohongista seon kotoisin!

Vierailija

Täytyy olla aika masentunut, jos äänestelee äärioikeistovihreitä, joiden takia Suomi on vakavien ympäristökatastrofien kynnyksellä, Talvivaara, ydinvoimaloita, ympäristöasiat pelkän haahuilun varassa, mutta asebisneksiin rahaa tuntuu riittävän. 

Jokainen ihminen tarvitsee toisia ihmisiä, eikä kenenkään tunteita pidä vähätellä.

Vierailija

Suomessa köyhyysongelma on tehty psyykeongelmaksi, että lääkebisnes saa rahastaa rakenteellisella työttömyydellä ja ihmisten syväkyykyttämisellä. Masennuksesta puhumisestakin on tehty trendikästä, lääkemonopoleja myötäkarvaan silittävät palkitaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat