Villen matka Kaukasiassa

Vierailija

Olette varmaan seuranneet Villen matkaa, joka suuntautui kaukasiaan. matka oli tottakai mielenkiintoinen, mutta. . . . mielestäni hän ei mennyt Tbilisissä niihin paikkoihin joita odotin.Tbilisin vanha kaunis kaupunki, Metehin linnoitusalue, Kansatieteellinen museoalue,   Misheta Georgian muinainen pääkaupunki, ja monet muut katsojia kiinnostavat paikat jäivät näkemättä. Ville keskusteli sisätiloissa taiteiliapariskunnan kanssa, sitten meni kylpylään, ( kylpylät ovat suosittuja paikkoja näköjään )  syömään ja taas syömään. Bakussa laajat öljykentät joilla porataan Azerbaidzhanin tärkeintä tuotetta, öljyä. Tulenpalvojien temppeli, vanha kaupunki, sen kuuluisin nähtävyys Bakun symbooli, 1100-luvulla rakennettu Neitsyttorni. Edellisten nähtävyyksien sijaan Ville meni syömään ja kylpylään . . . . Minäkin olen ollut Tbilisissä ja Bakussa muutamia kuukausia, ja siksi jäin ihmettelemään !!! Kaktus

Kommentit (3)

Vierailija

Olet tainnut missata koko sarjan idean. Ville nimenomaan välttelee noita paikkoja jotka mainitset ja joissa turistit pyörii. Ei se ole mikään matkailusarja.

Yhdessäkin jaksossa Villelle suositeltiin jotain suosittua paikkaa ja Ville pyörsi porteilla kun huomasi että siellä onkin turisteja.

Vierailija

Ruudussa on Villen naama suurimman osan lähetysajasta. Ville on myös kylpylässä usein.

Matka on kauas kiinnostaviin paikkoihin, muutakin vois näyttää kuin naaman tai alastoman  Villen kylpylässä. Makunsa kullakin. Tätä mieltä Mathias R

Vierailija

Ville on jotenkin kiinnostava henkilö, ohjelmat tulee katsottua, vaikka joskus tuntuu että pipo on liikaa kun lämmintä on yli neljäkymmentä astetta !

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat