Kommentit (6)

Vierailija
Vierailija

Resepti kuulostaa hyvältä ja ajattelin sitä kokeilla. Minkä kokoiseen irtopohjavuokaan ko. kakku on tehty?

Olisi aika oleellinen tieto?

Vierailija

No ei ole oleellinen tieto, irtopohjavuoat ovat kuitenkin yleensä melko samankokoisia, muutaman sentin heitto. Jos on pieni vuoka, tulee korkeampi ja jos on isompi vuoka, tulee litteämpi.

Vierailija

On aika oleellinen tieto. Tuolla sanottii että 16-20cm vuokaan, oma irtopohjavuokani on halkaisijaltaan 24cm. Kyllä tulisi aika littana kakku jos 16cm ohjeella tekisin omaan vuokaan.

Vierailija

Itsekin oletin ohjeen olevan mitoitettu tyypilliseen 22-24 cm vuokaan, koska vuuan koosta ei ollut reseptissä erillistä mainintaa. Valmistin kakun kuitenkin pienempään 18-20 cm vuokaan, koska halusin kakusta hieman korkeamman ja näyttävämmän. Yllätyksekseni sainkin huomata reseptin olevan selvästi mitoitettu juuri käyttämälleni vuualle, koska yhtään suurempaan kakkuun pohjasta ja täytteestä ei olisi mitenkään riittänyt. Tämä tuli itselleni hienoisena pettymyksenä, mutta onneksi suuremmalta vahingolta tässä tapauksessa vältyttiin. Olisin kuitenkin ollut hyvin pettynyt, mikäli olisinkin alunperin ryhtynyt tekemään kakkua ns. "normaalikokoiseen" vuokaan, eivätkä ainekset olisikaan siihen riittäneet.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat