Kommentit (2)

Vierailija

Olen deittaillut vuoden verran suomalaisten naisten kanssa ja havainnut, että he ovat täysin hukassa elämässään. Keski-ikäinen suomalainen nainen ei kykene tasa-arvoiseen parisuhteeseen, saati vastaanottamaan tai antamaan rakkautta toiselle ihmiselle.

Löysin asiandate-palstalta upean 40-kymppisen naisen. Hän tulee Suomeen parin viikon kuluttua ja maksaa ihan itse kyllä matkansakin. Vaihtamiemme viestien perusteella kyseessä on rakastettava ja kypsä ihminen. Suomeakin on jo ehtinyt opetella muutaman sanan, englanninkieli hänellä jo onkin hyvin hallussa.

Kaikki keski-ikäiset miehet, ryhtykää samaan suomi9naisten boikottiin. Maailmassa on vielä fiksuja, koulutettuja ja hyvää miestä etsiviä naisia yllin kyllin. Älkää haaskatko enää minuuttiakaan suomalaispihtareiden kanssa, vaan ryhtykää elämään.

Tsemppiä kaikille!

Vierailija

Minulla taas naisena on sellaisia kokemuksia nettideittailusta (tein sitä jo muutamia vuosia sitten ja viime vuonna taas jokusen kerran), etten kyllä netistä "hae" miestä. Oma halukkuuteni tutustua toiseen on kyllä järjestään tyssännyt ensitreffeille. Eniten kuitenkin ihmetyttää, kun netti-ilmoituksessa olen aina selvästi maininnut, että mitkään salarakassuhteet eli siis varatut miehet ei kiinnosta, ja silti niitä vastauksia tulee vaikka millä mitalla. Onko sisälukutaito aivan kadonnut vai eikö miehet ymmärrä/usko mitä lukevat? Parasta onkin vaan katsoa, jos ihan livenä törmää johonkuhun..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat